Publicitat
Política · 7 de Maig de 2020. 08:53h.

Esquerra vota en contra de Sánchez perquè el PSC vol investigar les residències

"ERC ho va interpretar com un menyspreu", segons el director de La Vanguardia

Esquerra vota en contra de Sánchez perquè el PSC vol investigar les residències

ERC va votar en contra de la proposta de Govern de mantenir l'estat d'alarma perquè el PSC va votar a favor d'investigar la gestió dels republicans a les residències catalanes, segons explica el director de La Vanguardia, Jordi Juan.

"Carmen Calvo i Pere Aragonès van estar negociant fins a última hora que els republicans tornessin a l'abstenció i no votessin en contra. Segons ERC, la cosa es va torçar quan van descobrir que el PSC s'havia apuntat amb el PP, la CUP i els comuns a sol·licitar un debat al Parlament sobre la gestió de les residències durant la pandèmia. ERC ho va interpretar com un menyspreu dels socialistes i va ratificar el seu vot negatiu", explica.

"Superada la prova, la satisfacció socialista es va desbordar en veure que, per primera vegada, el mantra de la geometria variable pot ser possible amb l'arribada d'Inés Acostades a el front de C’s. Substituir als republicans pel partit taronja com a aliat prioritari pot ser una gran temptació per al PSOE, però farien bé els socialistes a no confiar-tant. La prudència aconsella cuidar aquells que et van recolzar quan estaves més necessitat. El camaleó no pot guanyar sempre", afegeix.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/05/2020 - 15:50

Però si el Govern dels millors lo gestiona siempre todo de maravilla ¿Qué problema tiene en que se investigue la gestión de las residencias?

#13 un musclu, bcn, 07/05/2020 - 15:03

Simplement, vergonyos, eh aragones i cia?

#12 Eufemisme, Barcelona, 07/05/2020 - 14:22

Aquests demòcrates són tots plegats un eufemisme

#11 Neferu, Barcelona, 07/05/2020 - 14:15

Sí señor, esta es la calidad de la política de los indepen, que solo por serlo dicen que son los más honestos, para quienes los ciudadanos es la primera prioridad, los únicos que hacen autocrítica y aceptan las críticas externas. Pues ¡¡he aquí la prueba de lo que dicen!! Tan podridos como todos.

#10 VRaptor, Alicante, 07/05/2020 - 12:41

El señor JJ, arrima el ascua a su sardina, es normal. Pero lo que no incluye en su exposición es la torsión política que impusieron los que ayudaban, priorizando sus intereses políticos obligando a aceptar una Mesa de diálogo de sordos en la que se incluían terroristas de despacho, no fue una ayuda altruista. Este camaleón come insectos, políti