Publicitat
Política · 8 de Desembre de 2017. 18:30h.

“Estàs estupendíssim”

Albiol celebra el seu 50 aniversari amb Rajoy en un míting a Lleida

“Estàs estupendíssim”

Xavier García Albiol (foto: PP)

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha celebrat el seu 50 aniversari acompanyat del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy; la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat; i altres dirigents del partit en un dinar-míting a Lleida.

Els ministres i els principals líders del partit -Sáenz de Santamaría, Núñez Feijóo, Crisitna Cifuentes, entre d'altres- han felicitat Xavier García Albiol a través d'un vídeo que s'ha projectat després de l'acte. “Estàs estupendíssim”, li ha dit la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, mentre que la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha destacat que “t'apreciem i ets fonamental per a tots nosaltres”.

Albiol ha agraït als seus companys la sorpresa i ha manifestat que “poques persones tenen el luxe de dir que han celebrat el seu 50 aniversari acompanyat del president del Govern espanyol, d'una ministra i, sobretot, de tots vosaltres”.

El cap de l'Executiu central, Mariano Rajoy, ha participat aquest divendres en el primer acte de campanya per advertir que el procés “fa mal a les persones, els seus sentiments, la seva vida, la seva economia i la seva essència com a persones”. Així ho ha assegurat aquest divendres en un acte a Lleida, on ha presumit d'haver aturat el “disbarat” i “el deliri de la independència”.

Rajoy ha remarcat que “la deriva contra la llei, el seu intent de trencar-ho tot i la declaració d’independència han estat aturats en sec amb la llei a la mà que és el que es fa en els països democràtics”. També ha considerat que amb l'aplicació de l'article 155 de la constitució s'ha garantit el “retorn a la legalitat”.

El president de l'Executiu central ha defensat, en la seva primera visita a Catalunya en campanya, que el vot a García Albiol és “segur i no està subjecte a cap tripijoc, ni tampoc es posarà al servei de cap causa per la qual ningú hagi de penedir-se mai”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Rodejet, Barcelona, 08/12/2017 - 19:09

Que Francoy Bárcenas es posi a parlar del mal que fan d'altres a les persones és com si Beria hagués parlat del mal que fa la repressió de la policia política a la dissidència d'una dictadura.