Publicitat
Política · 3 de Març de 2018. 21:11h.

Estat Islàmic apunta de nou a la Sagrada Família

"Si no tens una arma, tens un camió o un ganivet"

Estat Islàmic apunta de nou a la Sagrada Família

Cartell d'Estat Islàmic

Els canals de difusió d'Estat Islàmic han tornat a posar en objectiu la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió han difós un missatge aquesta tarda on es pot veure la Sagrada Família de Barcelona i un missatge en anglès, castellà i àrab que diu: "Si no tens una arma, tens un camió o un ganivet".

Les amenaces contra la ciutat de Barcelona es van fer habituals després dels atemptats del mes d'agost però ara feia setmanes que no se n'interceptaven. Al cartell, recollit per l'agència d'intel·ligència Hyperboloid Intel, s'hi pot veure, a més de la Sagrada Família, un rastre de sang i una marca d'Estat Islàmic sobre fons groc.

Després dels atacs a les Rambles i Cambrils, Estat Islàmic va informar en la seva revista Al Naba sobre les conseqüències dels atemptats reivindicats per aquesta organització terrorista utilitzant una imatge de la Sagrada Família de la capital catalana tintada de vermell.

La banda terrorista islàmica ja va assenyalar la Sagrada Família com a objectiu terrorista en una imatge que va difondre a principis d’agost del 2016. La basílica hi apareixia al costat d'edificis com el Big Ben de Londres, el Coliseu de Roma, la torre de Pisa, l'estàtua de la Llibertat de Nova York i el palau de l'Òpera de Sydney.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#3 Masias , Mis Posaderas , 04/03/2018 - 12:14

Y qué opina del esto el Sr Colom, el de “ Nous Catalans ?
Debe estar muy ocupado rezando con el culo en pompa mirando a la Meca

#2 A., Barcelona, 04/03/2018 - 10:12

Algú pot fer-li un retuit o repiulada a la sra. Colau i al sr. Pisarello? Més que res que si està previst de posar més bolardos, murs, defenses o policies a Barcelona, que sisplau els posin.

#1 Pere, Girona,Spain, 04/03/2018 - 08:33

Bah !! no hi ha de qué preocupar se, doncs el veritable enemic es Espanya.

Com deia l'astut

#1.1 Gombau, Vidrà, 04/03/2018 - 12:14

No ho deia L'Astut sinó que ho diem i ho pensem mes de la meitat de la població catalana. Nomes els que varen fugir d'aquella Espanya fosca del franquisme i alguns dels seus descendents -gent com tu - volen seguir visquen sota el seu jou dictatorial. Que en sous de patètics!

#1.2 Masias , Pamplona, 04/03/2018 - 12:47

Gora San Fermin !
De la afamada ganadería estelada y de nombre Gombau, las 12.14 ya han soltado el primer cabestro.

#1.3 Niceto, Alcañiz, 04/03/2018 - 14:05

Gombau, tu que fas, que no has marxat?

#1.4 soloesmiopinon, Tabarnia, 04/03/2018 - 16:26

Gombau, pots estar segur de que la meitat dels catalans no estan tran grillats com tu, i per descontat tenen per enemic a Daesh però no a Espanya per molt en desacord que estiguin amb el seu Govern.
Tu SI ETS UN FANATIC PATÈTIC!