Publicitat
Política · 23 de Desembre de 2018. 12:44h.

“Esteu manipulats!”

Un home s’enfronta a manifestants independentistes que l’insten a marxar “a França”

Un home es va encarar, divendres passat, a un grup d’independentistes que tallaven l’autopista, tal i com mostra el vídeo penjat a twitter per Ismael López Martín. “Jo sóc català com vosaltres però a mi no em representeu”, va remarcar.

Els manifestants li van replicar que “ves-te’n a França”. “Marxa tu, que jo he pujat el país, tu no saps el que és”, va respondre l’home, a més d’instar-los a “guanyar-se la vida, que és el que heu de fer”.

“Manipulats! que esteu manipulats!”, va exclamar, fet que va provocar que el titllessin de “pallasso”. “Manipulats, per TV3 i pel Puigdemont!”, va insistir l’home. “Que jo si em salto les lleis he de pagar”, va reivindicar.

També va contestar a un manifestant que “jo no sóc espanyol, jo sóc català com tu. Jo no tinc res a veure amb l’Estat espanyol, però a mi això em repercuteix amb la meva feina. M’ho pagareu vosaltres? m’ho pagarà el Puigdemont?”.

Un manifestant va intentar fer-li veure que aquests talls eren positius perquè ajudarien a la independència i que aquesta comportaria una millora econòmica per a ell, però aquestes paraules no van convèncer l’home que va insistir que “esteu manipulats!” i va titllar els manifestants que “quatre arreplegats que no saben el que és Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Salomon, Barcelona, 24/12/2018 - 10:03

Cada dia es mes evident que l'ordre public no pot estar en mans dels sediciosos i els seus parasits. Amb una Policia Naconal i la Guardia Civil tots aquests bandarres que tallen carreteres o estarien engargolats o com a minim molls de dalt a baix, perque amb un camió cisterna i una mangera aquests desgraciats estarien fora de la carretera. Mà dura!

#10 Espin, Sabadell, 24/12/2018 - 09:54

El burro que replica que la economía irá mejor no tiene penis ni cerebris. Me explico: hedonista a tope, de tanto chupeteo se ha quedado sin él. Luego tendrá que hacer de recibir chapas. Es así. Y tanto ver TV3 se pìensa que por usarlo el dinero obtenido lo envía al Govern Exiliat. Luego coge el SIDA y pagamos todos. Querrán placer sin protecci

#9 M, Sabadell, 24/12/2018 - 09:43

Todos estos pringados habituales estan manipulados y teledirigidos, y lo peor es que ni se enteran ni quieren enterarse.

#7 Tirant, Bcn, 23/12/2018 - 18:28

Una persona valenta denunciant com el separatisme es manifesta "pacíficament" impedint PER LA FORÇA la lliure circulació de la gent.

#6 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 23/12/2018 - 17:55

Tomben el regim y aceptem Tarradella como nom del aeroport. JajajajajajajajaPurria de nombre