Publicitat

L'home dels nassos d'Olot no va voler saludar la filla de quatre anys d'un dirigent del partit

Estigmatitzar Vox

Vox ha tret un bon resultat malgrat electoral -214.000 vots, 7,7% i onze escons- malgrat haver hagut de fer campanya electoral en un territori teòricament advers.

El partit de Santiago Abascal ha hagut de fer front al llançament de pedres -sovint en actes protegits pels Mossos- amb el silenci de la majoria de de mitjans i sovint la bel·ligerància de TV3. Una exdiputada de la CUP, Mireia Boya, va cridar a tirar pedres en un programa sense que la presentadora del programa, Helena García Melero, la tallés.

Qui exemplifica més aquest ambient en contra és el cap de llista per Girona a les eleccions del 2019, Ignasi Mulleras, que va revelar a les xarxes que 'l'home dels nassos' d'Olot, una figura folklòrica tradicional, "es va negar per tres cops a fer-se la foto" amb la seva filla petita.El propi Santiago Abascal va començar el seu discurs electoral amb al·lusions a la Júlia, la nena de quatre anys. Ignasi Mulleras, ha penjat un tuit aquest matí en el que expressa la seva "enorme satisfacció" per les paraules d'Abascal.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#23 Catalunya interior, bcn, 16/02/2021 - 14:22

Vivir en un pueblo o ciudad pequeña como Olot (i mira que és maco Olot) debe ser un horror si ya te señalan desde la cuna, cuando uno no tiene ni uso de razón, por: una idea, la que sea, porque eres lesbiano, porque vistes demasiado moderno, porque ligas mucho, porque no vas a misa, etc... Pero si tiene 4 añosssss !!!!

#22 manu21, DIJON FRANCE, 16/02/2021 - 13:37

"LIBERTAD, IGUALDAD, FRATERNIDAD".LIBERTAD=el primero de los derechos del ser humano, de expresión, circulación, opinión, asociación o moral.IGUALDAD= que la ley sea igual para todos y que cada ciudadano esté sujeto a los mismos derechos y deberes, sin discriminación.FRATERNIDAD=se expresa en actuar con espíritu de hermandad y solidaridad VIVA

#21 manu21, DIJON FRANCE, 16/02/2021 - 13:00

"LIBERTAD, IGUALDAD, FRATERNIDAD".LIBERTAD=el primero de los derechos del ser humano, de expresión, circulación, opinión, asociación o moral.IGUALDAD= que la ley sea igual para todos y que cada ciudadano esté sujeto a los mismos derechos y deberes, sin discriminación.FRATERNIDAD=se expresa en actuar con espíritu de hermandad y solidaridad.
RA

#20 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/02/2021 - 12:07

Defensor del menor? Hola? Sindic de greuges? Hola?

#19 Woody allen, Todo lo demas, 16/02/2021 - 11:46

Ahora si la niña le coge asco al monigote éste, luego dirán que “no le gustan las tradiciones catalanas”