Publicitat
Política · 30 de Març de 2011. 13:03h.

Estrangers amb Anglada

El líder ultradretà pacta a Salou amb un partit format en un 40% per gent de fora

Estrangers amb Anglada

Anglada i Merino, durant la signatura de l'acord

El líder ultradretà de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha signat un acord amb el partit Avança Salou (PAS) per presentar-se en coalició a Salou en les pròximes eleccions municipals del 22 de maig.

Per al líder del PAS, German Merino, la coalició respon "a la necessitat de la ciutadania de Salou de posar ordre en el municipi. Ordre en l'administració, als carrers, en la seguretat ciutadana, en la gestió turística, etc".

Cal destacar que la candidatura de la coalició Partit Avança Salou Plataforma per Catalunya (PASalou PxC) està integrada en un 40% per estrangers residents a Salou. "Això -segons la formació- respon a la voluntat de la coalició de reflectir el més fidelment possible la diversitat de la societat de Salou".

Amb membres de la candidatura sostenint les banderes de Catalunya, Europa, i Espanya, Merino ha explicat que "les banderes simbolitzen tot el que la candidatura representa, que és una societat integrada per ciutadans de Catalunya, Espanya, Europa, i de persones de qualsevol altra part que fan seus aquests símbols i que respecten els nostres costums, la nostra cultura i les nostres lleis".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep, Lleida, 31/03/2011 - 18:41

El dia que Catalunya tingui estat propi, la majoria dels votants de PxC haurien de ser repatriats per immigrants espanyols.. PxC és un partit surrealista, un partit antiimigració votat per altres immigrants encara més antics i inadaptats, no és gens seriós.

#7 Pere, El Masnou, 31/03/2011 - 17:04

Encara hi ha massa estrangers que voten al PSC. Això canviarà.
Endavant PxC

#6 xim-uk, BCN, 31/03/2011 - 11:39

A Canal Català actualment es diiscrimina l' Anglada. Ja no se'l crida més i sembla que se l'hagi vetat. Es veu que ara "ja no els és útil" electoralment...Vergonyós, i patètic senyor Fuentes...

#5 josep, lleida, 31/03/2011 - 11:22

un partit amb la linea dels patits identitaris europeus..... endavant PXC.......

#4 josep , Barcelona, 30/03/2011 - 20:59

Tomppa (Sabadell)
Home Tampax!! sempre amb les teves bajanades! Et recomano que et llegueixes l'Estatut Actual noi... se'ns dónen competències en immigració... molta independència i nacionalisme en altres notícies i no t'has ni llegit la màxima llei feta a Catalunya... penòs...