Publicitat
Política · 29 de Gener de 2010. 14:45h.

Estrella ascendent al PP

El debat de la immigració rellança García Albiol

Estrella ascendent al PP

García-Albiol, a Salt

La polèmica de Vic ha rellançat l'alcaldable del PP per Badalona, Xavier García-Albiol, que ja va defensar el 2002 no empadronar immigrants sense papers. Albiol va ser convidat a fer una xerrada a Salt (Gironès), una localitat que supera el 40% d'immigrants.

En la seva intervenció, Albiol va advertir que “l’actual crisi ha suposat un punt d’inflexió en la situació dels serveis socials dels ajuntaments, molts dels quals es troben a prop del col·lapse en haver d’atendre a ciutadans que mai abans havien necessitat d’aquests serveis i, a la vegada,  als immigrants en situació irregular”.

Per a García Albiol, “en realitat l’autèntic problema que està en el rerafons de la discussió és la saturació dels serveis socials”. “Jo tinc clar –va afirmar- que si arriba el moment del col·lapse als serveis socials de la meva ciutat, atendria abans als veïns de Badalona i als immigrants en situació legal i no als immigrants en situació irregular”

El regidor popular va assegurar que aquesta situació únicament es pot resoldre de dues maneres: “O bé qui té la responsabilitat hi aboca un sac de milions als ajuntaments per tal que es puguin solucionar els problemes –cosa que veig difícil- o bé els ajuntaments es veuran obligats a prioritzar i a deixar de prestar alguns dels serveis socials que ofereixen actualment”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Xavier, Girona, 29/01/2010 - 15:14

Ayer estuve en la conferencia de García Albiol y su manera de plantear el problema me pareció muy inteligente. Lástima no eistan más políticos que haben así.

#1 manel, Barcelona, 29/01/2010 - 15:07

Té guasa que sigui amb un tema racista que el PP pugui guanyar més vots en zones com...Gironés.Zones nacionalistes.Ara el PP traurà vots a CiU i possiblement a ERC? No, els d'ERC votaran a l'Anglada.La Catalunya nacional té aquestes paradoxes