Publicitat

Fitxatges estrella de l'anterior legislatura no repeteixen i queden relegats a llocs simbòlics

Estrelles efímeres

Ni la llista d'ERC ni la de Junts per Catalunya incorporen algunes de les personalitats independents que es van integrar a la candidatura de Junts pel Sí i que van sortir escollits com a diputats al Parlament a les eleccions del 27-S del 2015. Ni el músic i cantautor Lluís Llach ni l'economista Germà Bel, que van ser els caps de llista de Junts pel Sí per Girona i Tarragona respectivament seran candidats. Ambdós dels fitxatges van deixar clar que no formarien part d'una candidatura que no fos unitària.

Una altra de les cares conegudes que, en aquest cas, baixa moltes posicions a la llista és la de l'expresident de SúmateEduardo Reyes. L'expresident de l'entitat de castellanoparlants independentistes, que va ocupar la sisena posició per la circumscripció de Barcelona a la candidatura de Junts pel Sí, cau fins a la posició 31. El catedràtic d'Economia Oriol Amat també ha quedat relegat a una posició simbòlica de la llista. El catedràtic, que ocupava la setena posició a la candidatura de Junts pel Sí per Barcelona, finalment s'ha integrat a Junts per Catalunya ocupant el número 67 per Barcelona.

D'altra banda, un històric d'ERC com l'actual secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Govern, Oriol Amorós, no serà candidat als comicis del pròxim 21-D i Pere Aragonès, que actualment és el director secretari d'Economia del Govern tampoc forma part de la llista republicana.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#30 Rasca, castelldefels, 29/11/2017 - 14:57

Según parece lluis llach se va a Senegal a buscar una buena estaca !

#30.1 José Hucha, Manchester, 29/11/2017 - 18:52

jajajajajajajaja

#29 Felip, Barcelona, 29/11/2017 - 11:15

En esta lista,..ahora sólo falta Rufián. Tranquilos...en las próximas listas también le habrán dado la patada...aunque éste tiene futuro en programas basura de TV..por sus indudables méritos.jajajajjaa

#28 Montse, Girona, 29/11/2017 - 06:49

Me alegro mucho. Todos ellos son personajes vomitivos, desde el cantante duermesuegras al renegado de reyes.

#27 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/11/2017 - 18:43

Lluís Yak ha decidido retirarse al Tíbet, los Bel Amat economistas han puesto una tintorería para tenerle preparadas las chaquetas al gurú Sala-i-Martín y el Reyes está pensando si Sumarse al negocio o irse al Tíbet con el Yak.

#26 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/11/2017 - 18:43

Lluís Yak ha decidido retirarse al Tíbet, los Bel Amat economistas han puesto una tintorería para tenerle preparadas las chaquetas al gurú Sala-i-Martín y el Reyes está pensando si Sumarse al negocio o irse al Tíbet con el Yak.