Política · 15 d'Octubre de 2019. 17:04h.

Esvàstiques contra partits parlamentaris

Pintades a les seus de C's, PSC i PPC

Esvàstiques contra partits parlamentaris

Diverses seus de Ciutadans, PSC i PPC han aparegut aquest dimarts al matí amb pintades d'esvàstiques i el numero 155 ratllat amb una franja groga a Barcelona. Els tres partits han denunciat els fets a través de les xarxes socials.

ciuda.jpg

La cap de l'oposició i dirigent de C's, Lorena Roldán, ha afirmat a través d'una piulada que "aquesta matinada integrants dels comandos radicals separatistes han tornat a atacar la seu de Ciutadans a Barcelona. Que us quedi molt clar: els vostres insults, amenaces i assenyalaments no ens callaran. Seguirem defensant la llibertat, la democràcia i la convivència".

40603-rold.jpg

El PSC ha utilitzat el compte oficial de twitter del per condemnar l'atac a la seva seu emprant la mateixa consigna que Lorena Roldán: "no ens callaran". "El respecte a qui pensa diferent és un dels valors democràtics fonamentals. Avui condemnem els atacs a algunes de les nostres seus arreu de Catalunya. No ens callaran!" han escrit.

10593-psc.jpg

El líder del PPC Alejandro Fernández ha respost una piulada del líder del PP, Pablo Casado, en la qual feia referència a l'atac a la seu dels populars agraint-li el seu missatge. "Gràcies a tu i a tot el partit. Em sembla que els sapastres que ens ataquen no saben que això reforça la nostra fermesa i renova el nostre compromís amb la llibertat" ha escrit.

alej.jpg

5 Comentaris

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 15/10/2019 - 19:09

Es obvio que la esvástica es su firma

#4 Jordi BR, L'H, 15/10/2019 - 18:48

Como siempre, condeno las pintadas que no están justificadas de ninguna de las maneras por muy diferente que se piense

#3 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 15/10/2019 - 17:36

Normal, la svastica y el lazo amarillo son sus símbolos distintivos. jajajajaja

#2 Rafa, El mundo, 15/10/2019 - 17:26

En la Alemania nazi los que señalaban los comercios judíos eran los nazis, curioso, en la Cataluña de siglo XXI hacen lo mismo.

#1 Gerardo, Barcelona, 15/10/2019 - 17:23

Estos sinverguenzas no entienden las buenas palabras de los que han sido atacados y hay que actuar "ojo por ojo, diente por diente". Estos agitadores son como sus progenitores y sus lideres, verdaderos cobardes. Primero hacen el gallito, cuando los requiere la justicia se fugan, y cuando le pones la bandera la besan temblando, como el pastelero