Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2017. 15:30h.

ETA elogia el referèndum

Demana per al País Basc un procés similar

ETA elogia el referèndum

ETA ha demanat que es posi en marxa al País Basc el dret a decidir, posant com a exemple el referèndum l'1 d'octubre previst a Catalunya. En un comunicat publicat pel diari Gara conviden a prendre nota de les decisions del Govern i emular els seus passos en el futur.

L'organització terrorista, malgrat això, renúncia a liderar aquesta proposta perquè són "conscients" que "no som un agent polític principal". ETA explica a més que cal emprendre un procés "com a poble" en què "la ciutadania sigui la protagonista", però reitera que "es farà a partir de mitjans civils i democràtics".

"Volem no només que es reconegui el dret a decidir, sinó també poder exercir-lo", escriuen. Així mateix, es posicionen del costat del Govern, esgrimint que les seves decisions posen al descobert "les esquerdes del règim del 78" i està davant l'oportunitat de "trencar del tot aquest règim". El comunicat conclou sostenint que "El procés és un camí democràtic" perquè "l'Estat espanyol és actualment una presó per a tots els pobles".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Vlac, Barcelona, 27/09/2017 - 22:52

Qué triste que el elogio venga de ETA. Con lo bien que nos vendría un elogio de Alemania o Francia.....

#15 Mefisto, BARCELONA, 27/09/2017 - 20:49


MI MADRE DECÍA: "QUE EL MONO SE BURLE, MALO; QUE EL CERDO APLAUDA, PEOR."
PUES ESO.

#14 vicedo, barcelona, 27/09/2017 - 20:29

El que els hi faltava a aquesta gent del "referendum"... Que ETA es posi al seu costat.... Només hi falten els de l´Estat Islàmic....

#13 Ana, BarcelonA, 27/09/2017 - 19:20

Pero estamos locos!! Que es una banda terrorista quien apoya a estos... Que más falta? Que nos financi Venezuela,exportar con irán y ETA como tribunal de derechos humanos. Que vergüenza auténtica vergüenza. Que haya personas que apoyen esto, dan ganas de vomitar encima de todos ellos.

#12 Onofre de Dip, Barcelona, 27/09/2017 - 18:17

Si una organització criminal com ETA, composta per sociòpates assassins, fa elogi de les teves accions, és que hi han moltes coses que estàs fent malament.