Publicitat
Política · 2 de Maig de 2018. 17:03h.

ETA es dissol “completament”

La banda terrorista tanca “el seu cicle històric i la seva funció”

ETA es dissol “completament”

ETA ha anunciat per carta que es dissol “completament” i dóna per acabada “la seva funció”. La banda terrorista ETA ha decidit donar per acabat el seu cicle històric i la seva funció, així com el seu recorregut. La banda terrorista ho ha assegurat a través d’una carta que va enviar a entitats i persones vinculades amb el procés de pau el passat 16 d’abril i que aquest dimecres ha publicat eldiario.es.

“ETA ha decidit donar per acabats el seu cicle històric i la seva funció, i donar fi al seu recorregut”, ha assegurat l’organització terrorista en la missiva, on ha afegit que la banda “ha dissolt completament totes les seves estructures i ha donat per acabada la seva iniciativa política”.

En tot cas, ETA assenyala que no dóna per acabat “el conflicte que Euskal Herria manté amb Espanya i amb França” i considera que aquesta decisió és “una nova oportunitat per tancar definitivament el cicle de conflicte i construir el seu futur entre tots”. La banda terrorista, en aquest sentit, fa una crida perquè “no repetim els errors” i evitar que “els problemes es podreixin”.

ETA escenificarà aquest divendres a Cambo, el País Basc francès, el seu final amb un acte que comptarà amb representants institucionals, polítics, socials i personalitats internacionals. Els participants consensuaran un breu comunicat, que es llegirà en el transcurs de l'esdeveniment.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 04/05/2018 - 15:12

A esto se le llama hacer de la necesidad virtud, pero cuidado, en el momento q el gobierno español deje de darles dinero, estos se tiraran al monte otra vez. Es el momento de collarlos y mandarles a todos al salto del negro los 30 años de rigor.

#8 una pregunta, Tarragona, 04/05/2018 - 12:17

¿También se disolverán los asesores del proceso catalán ?

#7 Lobisome, BCN, 03/05/2018 - 11:39

"La ETA" no son sólo los tiros y las bombas, sino también las mentiras que los justificaron y los legitimaron. Estas mentiras, lejos de disolverse, están tratando de imponerse no ya en Euskadi, sino en Cataluña e incluso en Madrid. Desde ese punto de vista 'La ETA" sigue operativa aunque los actos de violencia terrorista hayan terminado.

#6 Chris, Lleida, 03/05/2018 - 09:37

Què més dòna el que diguin els assassins i segrestadors aquests? Mai tindràn el meu respecte.

#5 Alejandro, Barcelona, 03/05/2018 - 08:02

Y ya les tienen preparado los asientos en el parlamento vasco. Ahora lo mismo que han hecho sus ayudantes logísticos vivirán tan ricamente del erario público como si los muertos que tienen a sus espaldas fueran sólo números. Las víctimas no se merecen esta falta de dignidad ni de respeto a sus cercenadas vidas.¡Inhabilitación para cargos públic