Publicitat
Política · 25 de Maig de 2009. 04:15h.

ETA es planteja un canvi d'estratègia

Reconeix "l'actual bloqueig" cap a la "independència" d'Euskadi

ETA es planteja un canvi d'estratègia

Els dos membres d'ETA, al diari 'Gara'

ETA reconeix "l'actual bloqueig" cap a la "independència" d'Euskadi, i per això reclama l'activació de "totes les forces" que lluiten pels drets del poble basc, anunciant en una entrevista al diari Gara que està en procés assembleari per fixar la seva estratègia "polític-armada".

Dos membres d'ETA, que apareixen encaputxats en una imatge publicada per l'edició digital del diari, afirmen que la independència de Euskal Herria "dependrà de la unió de les forces favorables a aquest poble i dels passos que es donin en aquest camí". Afegeixen que l'organització es troba actualment en "un procés reflexiu i assembleari" que conclourà abans del proper estiu per "fixar una estratègia político-armada eficaç".

Els encaputxats, que es presenten com "Gaueko" i "Argi", treuen importància al fet que el PNB hagi deixat el poder, ja que "el preocupant", diuen, és que aquest hagi passat a una "aliança espanyolista".

També asseguren que a Euskadi està en joc "el que necessita Euskal Herria i el que necessiten Espanya i França", i que l'entrada en una fase "d'independència dependrà de la unió de forces favorables a aquest poble i dels passos que es donin ".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ciudadana, Zaragoza, 25/05/2009 - 20:57

Si hay un partido en Cataluña que defiende sin medias tintas al ciudadano de derivas nacionalistas criminales como la del País Vasco, ese es Ciudadanos.

#5 Manel, Barcelona, 25/05/2009 - 19:54

Aquesta gent ja sabem el que son. No son diferents del Nazis, de Franco o de qualsevol altre dictador.
Per això jo sempre dic que no es por donar suport a partits que pacten amb el nacionalisme, per això jo votaré a CIUTADANS-PARTIT DE LA CIUTADANIA.

#4 Berta, BCN, 25/05/2009 - 17:58

A esta gentuza no habría que darle cobertura, no hay que hablar de ellos. Mejor hablar de LIBERTAS-CIUDADANOS.
C's Ciudadanos el Partido de la Ciudadanía.

#3 Ramon de les olives, Barcelona, 25/05/2009 - 14:09

A l'entrevista es deixa molt clar que encara volen la independència per instaurar un règim marxista leninista. Però això ho ignora la majoria i només es queda amb el tema de la independència.

#2 Marc V, Barcelona, 25/05/2009 - 13:20

Si es tapen la cara és per vergonya. Segur que són socis de l'Espanyol