Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2013. 11:39h.

"ETA matava i no vam cedir"

L'exministre Belloch considera "obvi" que la independència "és impossible"

"ETA matava i no vam cedir"

Belloch, amb Chacón, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Saragossa i exministre socialista, Juan Alberto Belloch, en una entrevista a l'ABC, assenyala que "cal recordar al PSC una cosa encara que sigui dura: la principal reivindicació d'ETA durant dècades ha estat l'autodeterminació. Per això han mort centenars de policies, guàrdies civils i gents de PSOE i del PP... i no vam cedir".

Per Belloch "iniciar una reforma de la Constitució no té sentit". "I, a més, no em sembla encertat que es faci donant la sensació que només es tracta de buscar encaix a Catalunya i País Basc", afegeix.

"No m'importa si a la Diada va haver 10.000 manifestants més o menys. Artur Mas, apostant per la independència, porta a una frustració. Felipe González, que encara té molt criteri, va dir que és obvi: és impossible. Hi ha milions de catalans que senten tan catalans com espanyols", apunta.

També considera que "es produeix la mala sort que Mas no és Pujol, no té l'alçada d'estadista que va tenir Pujol. Cap govern d'Espanya, del PP o del PSOE, acceptarà mai la possibilitat de facilitar la independència de Catalunya. I si ho fes, el seu partit pot desaparèixer perquè la immensa majoria dels nostres votants ho té absolutament clar".

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#41 Pope, BCN, 01/10/2013 - 20:13

Mireu que feliç està la Sra. Chacón preparada per agafar el poder amb les dents, però em sembla que ho té negre.

#40 Pope, BCN, 01/10/2013 - 20:07

Sr. Belloch: Els socialistes i el PP no cedeixen ni matant ni sense matar. No coneixen el que és l'equitat ni el diàleg. Quedis a la poltrona de l'alcaldia i no meregi la perdiu.

#39 Merche, Barcelona, 30/09/2013 - 15:05

Us fer compte dels grans feixistes colonitzadors que són els sociates?
Doncs au voteu-los!

#38 Davdi, Cambrils, 30/09/2013 - 00:37

Recordo que quan Eta matavà, i aquesta gent s'amagavà atemorida al darrera dels escortes, repetien un cop rere un altre: "Con la paz todo es posible, incluso la autodeterminación". Que ràpid obliden alguns.

#37 Kopro, Vic, 29/09/2013 - 23:33

Hay que exigir a ETA que entregue las armas, y a los catalanes que entreguen las urnas....jua, jua...mejor hundidos