Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2014. 16:00h.

"Ets molt lletja, potser t'haguessin avortat"

Un afiliat del PP de Tarragona es dirigeix així a una manifestant proavortament

Un afiliat del Partit Popular (PP) de Tarragona, Javier Hurtado, ha provocat amb unes paraules contundents a una manifestant proavortament, afirmant que “ets molt lletja, igual t'haguessin avortat”.

Hurtado s’ha dirigit així a una noia que participava en una manifestació a favor de l’avortament aprofitant una conferència del president del PP a Tarragona i diputat al Congrés, Alejandro Fernández.

Un dirigent que fa dues setmanes va causar polèmica amb unes declaracions en què afirmava que “l’avortament s’ha convertit en un recurs còmode per a no tenir una criatura, això és un autèntic càncer per a la societat”, apuntant que les dones no tenen dret a l’avortament.

Ara ha estat aquest afiliat del PP de la capital tarragonina qui ha causat polèmica. Durant un moment de la protesta de les proavortistes, Javier Hurtado es dirigeix a elles convidant-les a “anar a la dutxa”. Les manifestants repliquen dient que “sou vosaltres els que feu pudor”.

Des de les Noves Generacions del PP de Tarragona han emès un comunicat negant que Hurtado sigui afiliat de les NNGG i que hagués sigut el president d'aquest formació juvenil, i mostren el seu "rebuig més absolut" als comentaris proferits per aquest afiliat del partit.

Una imatge de l'afiliat del PP de Tarragona, Javier Hurtado
Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#29 pluja, barcelona, 09/02/2014 - 07:48

Conclusió. D'ara endavant, a punt el video del mòbil. Siempre hi haura despropòsits per gravar i publicar. Grácias a aquest video tenim la cara d'aquest misògen.

#28 Eugenia, barcelona, 08/02/2014 - 16:01

Nos quedamos con la cara y con el tono de voz. A éste, no le queremos mas, donde sea. Gracias por el video.

#27 Ernest, Vilassar, 08/02/2014 - 14:28

Al no ver la cara de la manifestante no podemos afirmar si el Sr. Hurtado tiene razón o no en su comentario.

#27.1 Cadencia, barcelona, 09/02/2014 - 07:42

Ernesto. Te has visto tu? Pareces.... A mi no me gustas nada. Te veo pinta de amargado

#26 Espiadimonis, Solsona, 08/02/2014 - 12:58

Te lo digo en LPIPCAS ( Lengua propia impuesta por los conquistadores en America del Sur) : " Le dijo la sarten al cazo" ......

#25 Joan, Barcelona, 08/02/2014 - 11:29

Que deixi la política i s'en vagi a treballar a un programa de tele-basura. És a on corresponen aquest tipus de comportaments.