Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2010. 19:06h.

EUiA denuncia una "opa hostil" de CiU al PSC

Miralles creu que la designació de Mascarell és “la cirereta” del "govern de la restauració" de Mas

EUiA denuncia una "opa hostil" de CiU al PSC

Jordi Miralles, en una foto d'arxiu

El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, ha denunciat que “Artur Mas és el president del govern de la restauració” i que, a partir d’ara, comença un procés centrat en el “retorn de les velles polítiques, de consellers i  conselleres repetits de l’etapa de Jordi Pujol, i d’apel·lar a la pàtria però amagant les polítiques conservadores i les retallades socials”. Miralles creu que el nou govern representarà la “involució” pel país i que Mas s’acompanyarà del “guant de seda” dels lobbies econòmics i mediàtics.

El també diputat ha fet referència a la designació de Ferran Mascarell com a conseller de cultura i ha dit que es tracta d’una “OPA hostil de CiU després de l’actitud de generositat que va tenir el PSC durant el debat d’investidura”. Miralles ha dit respectar la decisió de Mascarell, però també ha assenyalat que els canvis de principis no són bons per la política. “Tinc uns principis i si no els agraden els canvio”, ha ironitzat Miralles, que també ha dit que la designació de Mascarell és “la cirereta” d’aquest govern de la restauració.

El coordinador general d’EUiA ha criticat, també, les últimes declaracions del futur conseller d’interior, Felip Puig, que ha dit que retirarà les càmeres de vigilància a les comissaries. Miralles ha denunciat la paradoxa que Puig formi part del mateix grup que a la comissió de l’ajuntament de Barcelona ha aprovat posar càmeres al carrer, però ara retiri les de les comisseries. “ És una expressió genuïna d’aquesta restauració”, ha dit Miralles, que també s’ha preguntat si “això són els millors?”.

Davant de tot plegat, Miralles ha anunciat una oposició “ferma i contundent” des de la societat i des de la política per tal de reconstruir una nova majoria d’esquerres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ramon, barcelona-, 29/12/2010 - 00:11

Als sectaris cainistes bloquejats per l'obssessió i com a consequencia sense cap capacitat per generar un argument no s'els hauría de deixar escriure s'els hauría de donar assistencia médica.

#3 josep anton, barcelona, 28/12/2010 - 22:21

un alttre soplagaitas , nomes mancaba ell , jajaj

#2 ramon, barcelona-c, 28/12/2010 - 00:43

Als comunistes com en Miralles només s'els hauría de reconeixer el dret de manifestació verbal quan parlan dels comunistes de Cuba i Korea del Nord o totes les dictadures d'origen religiós, que ja sabem no son les católiques . Resulta penós el seu discurs.

#1 Laia, BCN, 27/12/2010 - 19:51

Mira, tu i els tripartits heu fet, precisament, que canviessin els meus principis de votar Esquerra. Si més no, aquests, comencen amb un perfil de seriositat que ha vosaltres us ha mancat. I ara toca, primer de tot, derogar el codi etic i el limit dels 80.