Publicitat
Política · 10 de Maig de 2015. 11:41h.

EUiA expedienta Marina Pibernat

La formació podria expulsar-la perquè "fer servir insults és inadmissible"

EUiA expedienta Marina Pibernat

Joan Josep Nuet

El coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa, Joan Josep Nuet, ha manifestat quela formació “ha obert un expedient a Marina Pibernat que la pot portar a l'expulsió”. En declaracions al Via Lliure de RAC-1, ha dit que els tuits van ser “una sorpresa molt desagradable”.

Nuet ha defensat que “hem reaccionat d’una forma ràpida” i ha recordat que “cada persona pot pensar el que vulgui però quan algú representa un col·lectiu no pot fer el que vol”, ha afegit.

El líder ed’EUiA considera que “fer servir insults és inadmissible” perquè “el fons de les crítiques pot ser cert però aquestes formes són incompatibles amb la nostra manera de fer política". "Crec que la Marina vol dir determinades coses però sembla que en digui unes altres”, ha assenyalat.

Finalment, ha defensat que "hem sigut contundents” i ha lamentat que “altres forces polítiques no ho han fet”. “Tenim altres partits amb gent imputada, gent que ha dit coses igual o pitjors i no ho han fet”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn, 11/05/2015 - 00:21

Doncs res.
Que la facin assesora del camarada David Companyon, tot un patriota alternatiu.
Porta mes de 30 anys sent alternatiu a no se sap que i dedicat a fer la revololucio a carrec dels revolucionats pagadors d´impostos.
En lloc de trienis acumula legislatures.

#2 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de llobregat, 10/05/2015 - 22:01

Això honora el partit.Qualsevol militant que ha de recórrer a l´insult és perquè no té arguments.I que una Pibernat Vila insulti amb el mot "catalufos", a més en espanyol,deu voler dir que aquesta dona té un gran complex d´inferioritat quan va contra els catalans,país que ella ha triat de viure-hi.

#1 Vlac, Barcelona, 10/05/2015 - 18:17

Las afirmaciones de Marina son conclusiones de quien conoce la realidad de la banda del empastre.
No son insultos.
Pero en Cataluña, como siempre, los jornaleros tienen devoción por sus cortijeros...y al que dice la verdad se le acusa de falta de respecte....