Publicitat
Política · 5 de Juny de 2012. 13:39h.

EUiA s'inspira en Syriza

Nuet vol "agrupar partits minoritaris, moviments socials i sindicats"

EUiA s'inspira en Syriza

Nuet

El coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa, Joan Josep Nuet, en declaracions a 'Els matins', ha explicat que "volem fer una Siriza a la catalana que agrupi els partits minoritaris, però també els moviments socials i els sindicats”
 
“Ho farem amb Iniciativa o no ho farem, no ens hem d’enganyar. Ja he parlat amb Joan Herrera i també amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro. Tot i que som conscients que serà difícil que el PSC i ERC s’hi sumin... amb Ciutadans també dialogarem, però és difícil, perquè ens separen moltes coses”, ha apuntat.

Pel que fa al pacte fiscal, considera que "no s’entén que Convergència ho demani i al mateix temps doni suport a l’amnistia fiscal”. “No donarem suport al pacte fiscal si no hi ha un pacte social... No es pot fer d’esquena a la ciutadania”, ha advertit, tot i deixar clar que "volem que Catalunya tingui la clau de la caixa perquè Catalunya s’ho mereix”
 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 kimet, bcn, 06/06/2012 - 00:58

Es a dir, com que una coalició d'esquerra radical (anti-anti-anti-...) ha augmentat de vots a Grecia voleu montar lo mateix a la catalana? i de pas ens endeutem més i acabem com ells amb un deute que ningú compra i cada cop més pobres per mantenir una despesa pública descontrolada. Esteu penjats.

#1 Lector_333, Barcelona, 05/06/2012 - 17:15

Quina poca personalitat aquests. Demostren la poca talla intelectual i política de la nostra classe política.

#1.1 Josep Antoni, Tarragona, 05/06/2012 - 19:42

Si els que estaben al tripartit ja vas veure de quin pal anaven ara imaginat tu. Per cert, quan respondran de la seva responsabilitat en Saura i Boada per les morts i la mala gestió que van fer de l'incendi d'Horta de Sant Joan? O no ens en recordem?? Jo si i espero justicia.