Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2012. 18:13h.

"Europa no mereix un vicepresident com Vidal-Quadras"

Un diputat d'Unió, company de grup a Europa, li demana que "rectifiqui, demani disculpes o dimiteixi"

"Europa no mereix un vicepresident com Vidal-Quadras"

Sedó, en una imatge d'arxiu

Salvador Sedó, secretari de Relacions Internacionals d’Unió  i diputat al Parlament Europeu del grup del Partido Popular Europeo (Demócrata-cristianos) -el mateix al qual pertany Alejo Vidal-Quadras- ha demanat que el vicepresident del PE dimiteixi o demani disculpes.

Sedó, després que Vidal-Quadras hagi demanat la intervenció de la Guàrdia Civil a Catalunya, ha lamentat les paraules del popular i ha requerit que doni explicacions per les seves paraules.

L'eurodiputat, mitjançant una piulada al seu Twitter personal ha dit que "el Parlament Europeu no es mereix un vicepresident com en Vidal-Quadras. O rectificació i disculpes o dimissió".

Les declaracions del vicepresident del PE han molestat també a d'altres eurodiputats catalans, com Ramon Tremosa (CiU), Raül Romeva (ICV) o Oriol Junqueras (ERC), els quals tenen previst enviar una carta al president del Parlament Europeu, Martin Schulz, demanant explicacions per les 'amenaces' de Vidal-Quadras.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 lector_333, Barcelona, 29/09/2012 - 20:25

En Vidal-Quadres em sembla un impresentable des de fa molt temps, però en Sedó aquest no ha estat encertat doncs la seva resposta es autoritària i amb això dono la raó als que el critiquen. A més a més, que fa ell associat al Partido Popular? Es d'Unió? aiaiaiai que se'ls hi veu el plumero ...

#8.1 Josep, Barcelona, 01/10/2012 - 01:17

és el partit demòcrata cristià europeu, en tot cas és en Vidal Quadras que hauria d´anar fora perquè no és demòcrata, no accepta la voluntat del poble, ni té caritat cristiana.

#7 spanihs, Madrdi, 29/09/2012 - 16:10

psiquiatra para los de CIU, cuando CIU se presenta a ls europeas CDC para l grupo liberla i UNio al PPE, Sedo voto de vice a este señor con votos de CIU.....quien tienen que ir al psiquiatra?

#4 Jordi Tallaferro, Barcelona, 28/09/2012 - 23:03

I si demanessim que l'observi un siquiatra? No semblen gaire atinades les seves manifestacions i poden arribar a ser preocupants i generadores de violència. Cal posar-limel fr´`e que aconsellin els metges i els psicòlegs.

#3 -emilio, a, 28/09/2012 - 20:12

Dice el tal Sedó en twitter; "O rectificació i disculpes o dimissió" como si sus deseos fuesen ordenes, pobrecito, no nos metamos con él, cada uno opina segun su capacidad intelectual.

#3.1 IÑIGO, Salou, 29/09/2012 - 01:09

Emilio en Reus estan predocupados porque Sedó vuelva, menudo pájaro.
Yo apoyo dimision de Vidal si dimite el Tremosa, seria un gran favor a Europa y subiria nivel intelectual retirar al que denunciaba patadas en un campo de futbol, media europa se reia y la otra lloraba de risa

#2 Santi, Mataró, 28/09/2012 - 19:23

Pero que narices se han creido estos ineptos?. Tenemos que pensar todos igual a la fuerza si no has de dimitir ?. Pero donde está la libertad de expresión en Cataluña?. NO EXISTE. No se deja opinar libremente. La salvajada e ineptitud que esta llevando a cabo el Sr Mas, le va a pesar mucho.