Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 12:00h.

"Europa no vol una Catalunya independent"

Duran cita Espanya, França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia o Polònia com a països que s'hi oposen

"Europa no vol una Catalunya independent"

Duran

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, en una entrevista a RNE, ha posat de manifest que ara, "Europa no té en ment una Catalunya independent". "Abans un es creia que a Europa, ens esperaven amb els braços oberts", ha ironitzat.

Duran ha recordat que no només cal comptar amb l'aval d'Espanya, "sinó d'altres estats que no tenen interès que hi hagi altres casos com Catalunya" en el seu territori, i ha citat països com França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia i Polònia.

Segons Duran, hi ha hagut entre els partidaris de l'autodeterminació un procés "d'adonar-se a mesura que avança el temps que alguns dels plantejaments que es predicaven com si fossin factibles en 24 hores" seran més lents.

Duran ha valorat positivament la defensa d'una consulta legal que avui va fer el conseller de Justícia, Germà Gordó, i ha advocat per "procurar no trencar mai els ponts" entre la Generalitat i l'Estat.

Publicitat
Publicitat

111 Comentaris

Publicitat
#66 valeri torres, bna, 18/04/2013 - 12:06

Duran, demostres ser un verdader pocavergonya. Un infiltat de Madrid, un traidor al nostgre país. Duran, calla d'una vegada. T'has tornat una persona odiosa, nemes burxes contra el nostre país i contra la seva independencia. Duran, desgraciat. Independencia ja.

#65 amoscaciques, Girona, 17/04/2013 - 18:06

Duran, deixa de ser un caganer, escudan-te amb en Gordó,amb Europa o amb qui pugui anar contra la corda independentista del "pinyol".
Digues el que realment sents: VOLS QUE CATALUNYA SIGUI ESPANYOLA, I PUNT.
Parlem clar, collons!!!

#64 au va plega, que ja et tenim massa vist, barcelona, 17/04/2013 - 10:02

SERA LA TEVA EUROPA, la que cada dia interessa a menys GENT.

#63 Claüc, Sabadell, 17/04/2013 - 08:40

El qui no vol una Catalunya independent es vostè, Sr. Duran. Europa, en principi se li en refot, però alguns països ja hi veuen avantatges.
I quan declarem la independència, tots ens reconeixeran.

#63.1 Ni en somnis, Barcelona, 17/04/2013 - 16:32

Ni en somnis Catalunya serà independent.... i si ho és ves-te preparant.... ves primer a l'escola i després decideix "lliurement", es clar.

#61 Pere, BCN, 17/04/2013 - 01:08

Europa no dirà res fins que votem, i després la majoria dels estats diran BENVINGUTS. i els altres diran "Queremos nuestro dinero"
Sr Duran i gent Unió si voleu anar amb el PSOE o el PP aneu-hi, però si vosté va donar suport al Sr. Mas i Convergència ha de ser coherent i d'estar pel Dret a Decidir