Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2022. 22:03h.

Eva Parera demana fer com Ayuso

Valents veu de "molt dubtosa efectivitat" el decret de Pedro Sánchez

Eva Parera demana fer com Ayuso

La presidenta de Valents, Eva Parera, igual que ha fet Isabel Díaz Ayuso, ha rebutjat les mesures incloses en el decret d'estalvi energètic del Govern espanyol que afecten a aparadors i edificis públics perquè "és una mesura improvisada i que suposarà, en el cas de Barcelona, tenir carrers més foscos i insegures”.

Parera creu que "s'haurien d'estudiar altres mesures més coherents per a l'estalvi energètic, com reemplaçar la il·luminació per bombetes led de baix consum en aquells edificis i aparadors que encara no estiguin adaptats”.

“És surrealista que el govern de Sánchez i Podemos, amb 22 ministeris, proposi estalviar energia deixant els carrers a les fosques a partir de les 22 hores, una mesura de molt dubtosa efectivitat, que justament durarà fins a novembre de 2023, quan quedin pocs dies per a la campanya d'eleccions generals”, ha sentenciat.

També ha exposat que "molts carrers de Barcelona són molt fosques per falta d'il·luminació o perquè els arbres tapen els fanals, provocant un efecte de penombra gens agradable. La llum d'aparadors i edificis ajuda a tenir carrers més segurs i amables”.

La regidor de Valents ha criticat que “després dels grans sacrificis realitzats per determinats sectors durant els dos anys de pandèmia, sembla que l'única solució d'aquest govern passa per tornar a demanar que se sacrifiquin els mateixos: comerços, bars, restaurants i sector turístic”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 pepe, Andorra, 04/08/2022 - 10:19

es una medida de presuntos delincuentes al mando, para favorecer a los delincuentes cuando roben, hasta diria q van a comision. Como la ley esa q va a hacer q no haya muchos perros en España, para alegria de los q no comen jamon, q odian los perros, q curiosa coincidencia. Y lo de la ley de comunicacion audiovisual al estilo goebbels....?

#2 Marc de Vich, Vich, 04/08/2022 - 09:23

Francia con su Grandeur, siempre nos han limitado los enlaces con ellos, incluso apoyaron a los indepes de Girona, en sus campañas de no a los enlaces de alta tensión no les comiésemos mercado. Hoy en día se quedan con la mitad de nuestra producción solar a precio ibérico tope enlaces, por no hacer los deberes en su nuclear, y claro nos falta.

#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/08/2022 - 23:46

Dejar los escaparates iluminados por la noche me parece de una estupidez sublime. La mayoría aun de halógenos o incandescencia.
Aunque sean LED.
Una luz LED puede consumir 3W. Pero aquí lo que importa es que tienes millones de ellas encendidas 24 horas al día y esos 3W se convierten en GW/h
Los robos se evitan con las farolas.

#1.1 pepe, Andorra, 04/08/2022 - 10:20

decirles a los demas lo q tienen o no tienen q hacer me parece la habitual estupidez totalitaria de una panda de incompetentes puestos ahi para, precisamente, destrozar el pais para q no suponga un problema para otros paises, por ejemplo USA, q parece q tiene miedo de q España pueda vertebrar America del Sur en contra de sus intereses.

#1.2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 04/08/2022 - 11:04

Decirles a los demás lo q tienen o no tienen q opinar me parece la habitual estupidez totalitaria....pos eso.