Política · 21 de Març de 2019. 12:14h.

Ex de Plataforma tornen amb Anglada

Som Identitaris farà llista al Vendrell després de la desaparició de PxC

Ex de Plataforma tornen amb Anglada

La pugna entre Josep Anglada i el partit que ell mateix va fundar, i del qual en va ser expulsat després, PxC, sembla que es decanta cap al costat del polític vigatà. Després que fa unes setmanes s’anunciés la fi de Plataforma per Catalunya (PxC), diversos membres d’aquesta formació han decidit tornar sota l’ala d’Anglada.

És el cas, per exemple, d’alguns dels integrants de PxC al Vendrell (Baix Penedès), que aquest dimecres han anunciat que es presentaran a les eleccions municipals del mes de maig sota les sigles del partit que va crear Anglada després de ser apartat de PxC, Som Identitaris (SOMI). Entre ells hi ha un dels regidors de PxC a la ciutat, Juan Carrasco.

En l’acte de presentació de SOMI El Vendrell, Carrasco ha tret ferro a les desavinences entre PxC i Josep Anglada, amb tribunals i tot al mig, i ha destacat que l’impulsor de Som Identitaris els ha acollit molt bé i els ha donat “total llibertat” per fer la llista. “L’Anglada és una persona que no s’ha canviat mai de camisa”, l’ha elogiat l’encara regidor de PxC a l’Ajuntament del Vendrell.

Qui no serà a la candidatura de SOMI al Vendrell és August Armengol. El que ha estat líder de Plataforma durant setze anys a la capital del Baix Penedès, i amb càrrecs importants a la cúpula del partit, ha anunciat que no es presentarà amb cap llista a les municipals, tot i afirmar que s’ha afiliat a Vox.

En aquest sentit, els membres de Som Identitaris del Vendrell s’han desmarcat de la decisió del seu antic company, apuntant que veuen més proximitat amb la formació d’Anglada que no pas amb el partit de Santi Abascal. El pas que han fet molts membres de PxC al Vendrell també el poden fer en altres municipis catalans, ja que SOMI té la intenció de concórrer en diferents poblacions. Segons han avançat avui, Manlleu i Badalona són altres ciutats on hi faran llista, a més de Vic.      

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pedro, tarragona, 22/03/2019 - 11:03

Vaya, vaya, vaya... donde estaban estos cuando echaron al anglada?