Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2010. 13:14h.

Ex militants de UPyD titllen el partit de "gran mentida"

Asseguren que només serveix per "servir als interessos personals" de Rosa Díez

Ex militants de UPyD titllen el partit de "gran mentida"

Ex militants d'UPyD

Ex afiliats de UPyD consideren que el partit "és un frau polític" per "servir als interessos personals" de la seva portaveu, Rosa Díez. En aquest sentit asseguren que la direcció "ha exercit la persecució del discrepant, ha amputat de manera intencionada tots les vies de comunicació entre els afiliats i ha actuat de manera cabdillista".

Aquests exmilitants denuncien "l'autoritarisme" i es lamenta la pèrdua de "milers de militants en una sagnia que continua avui amb nous expedientats". "El vot a UPyD és el vot a un frau polític, que després d'una embolcall i un discurs suposadament atractiu per a molts, el seu interior és amarg i fals".

També denuncien que els crítics "vam ser laminats i insultats en aquest Congrés, que es va celebrar sense les mínimes garanties democràtiques". "En l'actualitat UPyD amb prou feines compta amb una militància minsa i minvant la capacitat d'acció es troba retallada per la direcció de la formació", critiquen.

"Amb rotunditat i amb plena responsabilitat diem que votar a UPyD és avalar una enorme mentida política", conclouen.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Nuria Quiles , Elche, 23/11/2010 - 11:15

Vaya, un par de Alicante defendiendo lo indefendible.Esta misma semana a un afiliado de Calpe lo han expedientado por Falta de Entusiasmo, y le han impredido presentarse a las primarias. Nosotros tenemos pruebas: cada uno de los expedientes por motivos tan ridiculos como los amigos del Facebook.

#12 Titani, Catalunya, proper estat europeu, 22/11/2010 - 21:44

Ja se sabia, vaja, saltava a la vista. El que passa és que a alguns nacionalistes espanyols se'ls entabana molt fàcilment com a pobres corderets...

#11 verdad verdadera, Alicante, 22/11/2010 - 21:12

Por que no decis las verdad, empezando por el lider Buesa. Habeis intentado conseguir unpuesto a la vieja usanza y como os han pillado, ahora a criticar. ¿Por que no mont un nuevo partido Buesa, así tendriaél la notoriedad que le falta?

#10 71746, Madrizzzzzzzzzzz, 22/11/2010 - 19:30

Hay que se idiota para haber tardado tanto en verlo. es otra trampa del PSOE para perpetuarse

#9 Pedro A. , Alicante, 22/11/2010 - 17:29

Hay que ver lo buenos que son los ex- militantes de UPyD! "Lamentan la pérdida de miles de militantes". ¡Ni que tuviera tantos afiliados UPyD! ¡Presuntuosos!