Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2017. 20:12h.

Exconsellers de CiU en l’acte de Lliures

Boi Ruiz assisteix com a convidat a la conferència on es decideix la constitució del nou partit

Exconsellers de CiU en l’acte de Lliures

Boi Ruiz a la primera fila de l'acte de Lliures

L’exconseller de Salut del darrer Govern d’Artur Mas, Boi Ruiz, ha assistit com a convidat a la conferència on els membres de Lliures voten convertir-se en partit. Ruiz s’ha situat a primera fila gairebé al costat d’un dels impulsors del moviment i exconseller de CiU, Antoni Fernández Teixidó. La organització de Lliures també ha confirmat l’assistència de l’exdiputat del PP, Ricard Fernández Deu.

Teixidó ha anunciat que si es vota a favor de constituir-se com a partit, el moviment celebrarà un congrés fundacional abans de tres mesos. “A Catalunya hem anant molt lluny sense arribar enlloc”, ha assegurat abans de començar la conferència que se celebra a una sala de la UPC i on han acudit unes 450 persones.

“Hem de caminar en una nova direcció del catalanisme no independentista”, ha afegit Teixidó. Els impulsors del moviment han anunciat que si es vota constituir un nou partit aquest es finançarà amb diners dels propis simpatitzants. “S’han acabat els moments de les donacions”, ha reblat Antoni Fernández Teixidó.

Acte de Lliures a la UPC

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Escamarlà, Badalona, 06/04/2017 - 21:48

En Boi Ruiz és un prodigi de coherència: el 6 de febrer es manifestava contra el TSJ aplaudint en Mas i avui aplaudeix en Teixidor.... tot dit.

#1 Joel, Bcn, 06/04/2017 - 20:35

Ser catalanista i contrari a l'independència és tant absurd com ser cristià i no creure en Déu.

#1.1 PepetCabrejat, Bcn, 06/04/2017 - 22:21

És com ser nacionalista i viatjat.

#1.2 Vicam, Sant Sadurní de l'Heura, 07/04/2017 - 06:33

Ser catalanista i no independentista és tenir clara la propia identitat: sentir-se català i desitjar ho millor per Catalunya i com a tal, sentir-se espanyol i desitjar ho millor per Espanya i com a tal sentir-se europeu i desitjar ho millor per Europa i com a tal sentir-se occidental i deditjar ho mill