Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2021. 17:58h.

Exculpats dos dirigents del PDECAT pel cas Traiber

Teresa Gomis i Marc Arza eren innocents

Exculpats dos dirigents del PDECAT pel cas Traiber

Marc Arza, en un acte del PDECAT

El jutge del cas Innova, que investiga una presumpta trama de corrupció a Reus, ha dictat l'arxiu provisional per a tretze investigats, entre els quals hi ha l'exprimera tinent d'alcalde de l'Ajuntament Teresa Gomis i l'exregidor Marc Arza, tots dos del PDECAT.

La peça per la qual el magistrat arxiva el cas se centrava en les presumptes pressions de regidors de l’Ajuntament i directius de l’empresa municipal Sagessa perquè l’Hospital Sant Joan comprés pròtesis fabricades per l’empresa local Traiber, totes elles de mala qualitat. El cas va ser denunciat per la CUP, que exerceix d’acusació popular.

"Fins ara, no ha resultat res que permeti mantenir la situació processal dels investigats", diu el jutge, a més de considerar que "no té sentit que siguin investigats aquells que ho són a l'espera d'uns resultats incerts". També apunta que amb el pas del temps “els indicis que podria haver-hi davant han perdut solidesa”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 26/11/2021 - 11:50

vaya, parece q algún juez va a poder conducir un buen coche o llevar un buen barco. En fin, solo hay q ver lo q le pase al juez este en los próximos años, para saber la verdad. Y la verdad es q estos señores......Han C......do...al juez para q el caso se cerrara. Justicia feudal para los vasallos del señor feudal. Para el resto, palo y tentetieso

#1 Masias , Mis posaderas , 25/11/2021 - 20:22

No hay nada como las protesis compradas al chatarrero

Con el tiempo y unas cuantas paletadas de tierra se arregla el entuerto