Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2014. 21:32h.

Exdirigents de SI funden un nou partit

Diuen que "els partits que encapçalen el procés tenen una actitud immobilista"

Exdirigents de SI funden un nou partit

Una imatge dels impulsors de CCI

L’ex dirigent de Solidaritat Catalana (SI), Jordi San Nicolàs Villalonga, ha fundat un nou partit sobiranista anomenat Candidatura Ciutadana per la Independència (CCI), que engloba més d’una cinquantena d'entitats.

San Nicolàs va presentar la seva candidatura al Congrés de SI celebrat el febrer de 2011 per presidir aquesta formació, davant la candidatura oficial que encapçalava el dirigent Antoni Strubell.

També forma part de CCI Castor Bayo, un ex conseller de la Joventuts d’ERC (Jerc) i de CDC, la JNC. Bayo va formar part del Partit Republicà Català (PRC) i després de la llista electoral de l’anomenat Bloc Sobiranista Català, una escissió de PRC, que posteriorment va firmar un acord per incorporar-se a SI. 

Castor Bayo ha manifestat a e-notícies que "la plataforma neix arran del rebuig dels partits sobiranistes de fer una coalició per les passades eleccions europees". San Nicolás ha afirmat “que els partits que encapçalen el procés tenen una actitud immobilista".
 
Des de la plataforma sobiranista han convocat una manifestació el 9 de Novembre per si no es celebra la consulta i per demanar que es convoquin eleccions automàticament, “ja que el país no es pot permetrà allargar-les fins el 2016”, han assenyalat.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#43 Ferran M., Barcelona, 14/08/2014 - 11:00

Ara es l´hora dels catalans valents i decidits com la gent de la Candidatura Ciutadana per la Independencia (CCI)!! Qui de veritat vulgui la unitat del sobiranisme en una sola candidatura aqui la te, no valdran excuses! Quan ens suspenguin el 9N quina alternativa ens quedara?: Si, Si, Si CCI!!

#42 Enric, Barcelona, 14/08/2014 - 10:56

I despres encara hi havia gent que es preguntava si calia la fundacio de la Candidatura Ciutadana per la Independencia (CCI)..que no veieu que aquests covards d´Unio ens vendran? Soc de lÁNC i votare a la CCI perque esta formada per ciutadanes/ns sobiranistes! Endavant CCI a vosaltres no us frenaran

#41 Carme, olesa, 12/08/2014 - 10:39

Em podeu dir quin partit aglutina a mes d´una cinquantena d´entitats independentistes? Cap! Aixi doncs l´intent de certs personatges (hispanos la majoria) de desacreditar la CCI amb mes de 50 entitats i 840 adherits al darrera es pura por!! Que no us frenin CCI, us necesitem! Si, Si, Si..CCI!!

#40 Eulalia, Vic, 12/08/2014 - 10:35

Aiii quanta envenja i rabia denoto per aqui amb certs comentaris...Doncs em sembla lloable i molt be la creacio de la CCI! Presenteu-vos si us plau a Municipals i autonomiques que us vull votar! N´estic farta dels de sempre! Integreu a la Candidatura a altres indepes si volen i sino..aneu sols!

#39 Albert, Barcelona, 12/08/2014 - 10:29

I despres encara hi ha gent per aqui q es pregunta si calia la fundacio de la Candidatura Ciutadana per la Independencia (CCI)..que no veieu q aquests covards d´Unio ens vendran? Podran frenar als partits tradicionals pero no a la CCI perque esta formada per ciutadanes/ns sobiranistes! Endavant CCI