Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2010. 17:57h.

Exemple d'integració

La candidata de CiU Aouatif Stitou parla català, castellà, francès, anglès i alemany

La candidata de CiU d'orígen marroquí, Aouatif Stitou, és un exemple d'integració d'un immigrant a Catalunya. Quan tenia sis mesos d'edat, els seus pares van decidir abandonar el Marroc i anar a viure a Barcelona on ha viscut la major part de la seva vida, tot i que també ha estat una temporada a Alemanya. A més, Stitou parla català, castellà, francès, anglès i alemany.

Durant l'acte que CiU va celebrar dissabte davant 2.000 immigrants, va recordar que "els meus pares em van demostrar com és important el sacrifici. Si no, els nostres somnis només serán això. La vida és preciosa, però no fàcil". "Sense educació, hom és algú empresonat. Els meus pares, que no van poder estudiar, em van dir: 'Arriba allà on nosaltres no hem pogut'. Així puc tornar a Catalunya allò que m’ha donat, amb amor i gratitud", va afegir.

Aouatif Stitou és llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB, amb l'especialitat d' "Intèrpret de Conferències Internacional". Actualment es troba elaborant la seva tesi doctoral basada en la influència de l'ideologia en la traducció francesa de Galland de "Les mil i una nits" de 1704.

Compagina la seva recerca amb la seva feina com a traductora jurada, traductora del català a l'anglès (i a l'inrevès, amb una combinació de vuit llengües en total) de traduccions científiques de recerca en genètica aplicada als transplantaments del sistema respiratori amb la tècnica de les cèl·lules mare.

Especialment sensibilitzada amb l'alt índex de fracàs escolar a Catalunya, Stitou està especialitzada en l'ensenyament de llengües estrangeres, en Aula d'Acollida, Educació Emocional, Coaching i en Pràctica Reflexiva, entre d'altres àmbits.

Àngel Colom, amb Aouatif Stitou, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 mesalina, Gava, 23/11/2010 - 23:22

...curiòs, us heu deixat de dir que també parla Àrab...però es clar això no es valora. Així es com reconexeu la identitat de les persones. patètic!

#15 yomismo, bcn, 23/11/2010 - 13:40

De toda la noticia, lo más curioso es el titular: ejemplo de integración.... JOER, SI VIVE EN CATALUNYA DESDE LOS SEIS MESES, si menos por nacimiento, por todo lo demás es catalana (catalán es todo aquel que vive y trabaja en catalunya, carod y mas dixit)... vaya burda manipulación.

#14 Kropotkin, Vic, 23/11/2010 - 12:37

Para ejemplo de integración, el de la foto con Millet. Eso si que es llevarse bien. Jua, jua, jua,... Los chorizos colgados.

#13 Laura, Bcna, 23/11/2010 - 09:45

Primero en C's y como no rascó nada, se va a CIU....la cuestión es chupar del vote....

#13.1 Arif, Barcelona, 07/08/2011 - 15:07

La cuestión es chuparse años de uni y de madrugones y entonces chupas del bote...No con uve..... Por esta mentalidad que tienes españa es uno de los últimos países en todo...
¡Venga guapa a estudiar si eso...!

#13.2 josep maria, barcelona, 07/08/2011 - 15:13

La que tiene que rascar eres tu ignorante, toma ejemplo y haz algo de probecho en vez de estar criticando a la gente con estudios y trabaja. Se nota que eres una parada chupando del bote y pasando todo el dia en paginas dando por culo.

#12 Salvador, Girona, 23/11/2010 - 09:34

Ben igual que els xarnegos que tenim a Catalunya.