Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2010. 17:26h.

Exhibició de força de Reagrupament

La formació omple l'Auditori de gom a gom i vaticina "un tsunami" el 28-N

Exhibició de força de Reagrupament

Carretero, al míting

"Com un tsunami", així han definit des del partit l'acte central de campanya de Reagrupament. Al voltant d'unes 2.500 persones —"sense entrepà ni autobús", com ha dit l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra—han omplet la sala de l'Auditori de Barcelona al'acte central de campanya de Regrupament Independentista. "Venim a predicar la bona nova: serem lliures, tindrem Estat", ha conclós Joan Carretero després de dues hores de discursos, vídeos i crits d'"Amb Reagrupament, Catalunya Independent".

Els primers a parlar, breument, han estat el periodista i assagista Víctor Alexandre, l'historiador Fancesc Xavier Hernàndez i l'escriptor Francesc Orteu. Tot seguit han parlat els caps de llista de les quatre circumscripcions: Ferran Pujol per Tarragona, Jaume Fernàndez per LLeida, Carles Móra i Rut Carandell per Barcelona i, finalment, Joan Carretero. Mentre Pujol s'ha referit a la possibilitat de canviar el vot —"No canvies mai de club de futbol, però pots canviar de vot si als qui has donat confiança t'han enganyat"—, l'historiador Jaume Fernàndez ha fet un discurs farcit de cites històriques i d'esperit guerrer. Carles Móra, que ha rememorat l'esperit d'Arenys, "del poble que es fa escoltar", ha afirmat que avui es posava "la primera pedra de la Catalunya lliure que els nostres avis no han pogut veure".

La candidata per Barcelona, Rut Carandell, ha parlat de la il·lusió i de les emocions que veu en la gent des que Reagrupament va sortir a la palestra. "No feu cabal del que us diguin, nosaltres som la gent normal, la gent que vol un país normal".

Carretero, que ha fet pujar a l'escenari, a manera d'exemple i mostra, alguns reagrupats que han treballat i treballen de en aquesta campanya, s'ha referit a l'objectiu principal d'aquestes eleccions, augurant que "si ara en sortim 6, les pròximes eleccions en serem 69". "És hora de triar, ho podem fer si volem: o Espanya o Catalunya, o viure de genolls o la llibertat".

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#56 googoogoojoob, nutopia, 22/11/2010 - 20:55

Solidaritat va copiar el programa de Rcat, però ha acabat essent una versió millorada.

#55 Tio Canya, Palafrugell, 22/11/2010 - 19:51

Anna de Banyoles qu`ets per açi ? dius quelcom o no dius res.

#54 L'enemic no és Rcat ni SCI, carallots!, Vallcarca, 22/11/2010 - 19:36

Prefereixo obtenir 4 parlamentaris independentistes de SC i 4 més de Rcat, que no pas 30 escons autonomistes panxacontents d'Esquerra. Deixeu de llençar-vos merda entre vosaltres i tingueu clar que l'enemic és un altre

#53 Elsa, madrid, 22/11/2010 - 18:47

Es estrany la por de Solidaritat, aquests coemntaris dient que RCAT és llençar el vot. La veritat doncs, Solidaritat és llençar el vot. RCAT a per totes.

#52 Tio Canya, Palafrugell, 22/11/2010 - 18:27

Anna amb tots el respecta No diguis collonades. Vota a qui vulguis jo votare Rcat.