Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2018. 18:13h.

Èxits internacionals del procés

Serret s'entrevista amb Ernest Margall i Marcel Mauri

Èxits internacionals del procés

Tuit d'Ernest Maragall

La nova delegada de la Generalitat a la UE, Meritxell Serret, s'ha reunit amb el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, i amb el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri durant el transcurs d'aquesta setmana. La reunió de Serret amb Margall va ser dilluns passat mentre que la trobada amb Mauri va ser aquest dijous.

41041-fotoadins.jpg

Pel que fa a l'àmbit internacional, la nova delegada de la Generalitat a Brussel·les ha estat rebuda únicament pel delegat d'Escòcia, Mike Neilson. Serret va participar el passat dia 4 en una trobada a la Casa d'Escòcia de Brussel·les, on va ser rebuda pel delegat d'Escòcia. Serret va ser nomenada nova delegada de l'Executiu català a Brussel·les a principis de la setmana passada.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va afirmar la setmana passada des de Brussel·les que el seu govern no tindrà cap contacte amb la delegada de la Generalitat davant la UE i va assegurar que "no ha fet falta" demanar als Estats de la UE que no la rebin, donant per fet que actuaran d'aquesta manera. La portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, va indicar que "no han previst" cap mesura per recórrer el nomenament de Serret.

Serret, exconsellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per ERC, va quedar lliure de càrrecs a Bèlgica quan els tribunals van rebutjar l'euroordre per defectes de forma, però sobre ella pengen acusacions de malversació i desobediència per part de la justícia espanyola.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/07/2018 - 13:22

Poc despres de l´aplicacio del 155 el govern central va cesar entre d´altres al tal Mauri, vicepresident d´Omnium, que havia estat colocat a dit pel Junqueras com assessor especial seu a la Conselleria d´Economia amb un sou de 55.657€ anuals

Inmediatament va ser recolocat tambe a dit com assessor especial a l´Aj. de Badalona governat per la CU

#13 Tabarnia is not Catalunya, Osetia del sur, 07/07/2018 - 09:38

Jjj...yo pensaba q un ministro de exteriores se reunia con miembros del cuerpo diplomático de otros países....q será lo próximo?....q se ha reunido con su sombra?...Jjjj y seguro q se pelearían...jjjjj

#13.1 Purria de Tabarnia, Bcn, 07/07/2018 - 14:08

Lo dice por trillo el embajador mas cañi en UK,que ni sabia el idioma?

#12 Andreu, Mataro, 07/07/2018 - 07:35

Llàstima que una família que podia passar decentment à l'història de Catalunya, s'acabi desprestigiant per culpa d'aquest bordegas de Ernest. Ens ho carreguem tot, poc à poc fins a la derrota final.

#11 Rogeli, Tornabous, 07/07/2018 - 01:16

Se entrevistan entre ellos o con gente directamente comprada. Y tv3% dándole al bombo 24 h. todos los días.
Esto pasa de castaño oscuro.

#10 Pepón, Terminus, 07/07/2018 - 00:58

Como consellera de peras llimoneras ya daba pena...

#10.1 Purria Espanyola, Bcn, 07/07/2018 - 14:10

El señorito en el cortijo pensaba lo mismo o peor de tus padres,por eso ni les daba un chusco de pan