Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2009. 22:38h.

Exmilitants de Ciutadans es passen a UPyD

El transvasament d'un partit a l'altre afecta sobretot a la comarca del Baix Llobregat

Exmilitants de Ciutadans es passen a UPyD

Exmembres de Ciutadans de Martorell s'han passat a UPyD

Militants o exmilitants de Ciutadans s'han passat al nou partit de Rosa Díez, Unión Progreso y Democracia (UPyD), segons ha sabut e-notícies de fonts de la formació. El transvasament de militants es especialment perceptible al Baix Llobregat, un dels feus electorals fins ara del partit d'Albert Rivera, on per exemple gairebé tota l'exagrupció local de Martorell s'ha passat a UPyD.

La secció local estava constituïda, en aquest cas, per dotze membres dels quals nou han passat a l'esmentada UPyD. Entre aquest cas hi ha l'històric Juan José Román, que va ser un dels oradors de l'acte del Tívoli, el 4 de març del 2006. Román és el dirigent que va ser enxampat, a la seu del partit a les Rambles, enviant a pastar fang amb el dit a una manifestació independentista que passava per sota.

A Sant Andreu de la Barca també s'han passat sis de cinc militants: l'únic que és manté fidel a Ciutadans és un regidor mentre que a Cornellà, al voltant del 70% també s'ha passat al partit de Rosa Díez, segons les fonts consultades. A Rubí la secció local té previst fer una assemblea per a dissoldre's i, tot seguit, incorporar-se a UPyD.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 un noi de martorell, martorell, 05/05/2009 - 22:42

pobre UPD en Martorell,se fueron de Cs estos individuos,con ansias de poder,sobre todo el cabeza de serie y el barbas segundo de abordo,pero claro han encontrado otro partido donde ser protagonistas,repito pobre UPD,que pena ya no votare a este partido.

#31 xavi, bcn, 29/04/2009 - 23:03

A simpatizantes de C's y Upyd, no entreis al trapo, es lo que quieren.QUE CADA CUAL VOTE LO QUE QUIERA Y PUNTO.NO HAGAIS CASO A ESTA GENTE.SALUDOS Y PAZZ

#30 Mec, Barcelona, 29/04/2009 - 14:46

El artículo entero es MENTIRA. Ciudadanos lo ha desmentido: http://www.youtube.com/watch?v=cZqnLMJeAMo

#29 Europe, Playa, 29/04/2009 - 14:31

La coalición extraña con Libertas de los No a Europa está haciendo pupa a C.s. mejor dicho al partido del Sr.Rivera. Muchos se pasan a upyd, otros se quedan en casa.

#28 Alcampelló, Barcelona, 29/04/2009 - 13:57

El deseo de Rosa Díez, desde que fundó su partido, ha sido absorber a Ciutadans y postergar a Rivera. Par eso su candidato era Bouza Brey en el 2º congreso C´s. Le salió mal, pero la partida continúa: Rosa otoñal vs. Albert primaveral.