Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2009. 20:35h.

Exmilitants del PP es passen a la ultradretana PxC

La formació desembarca al Vallès amb la vista posada al Parlament

Exmilitants del PP es passen a la ultradretana PxC

Anglada, amb els nous militants

La Plataforma per Catalunya (PxC), que va néixer a Osona, ha desembarcat a la comarca del Vallès Oriental. Aquest setmana el seu president i fundador, el regidor de Vic, Josep Anglada, ha estat a Granollers per a presentar la comissió gestora del partit. La comissió, segons es va explicar, està formada per cinc persones, encara que únicament tres van comparèixer davant els mitjans. Es tracta de Ricard Buñuel, Manuel Armentero i Adriano del Moral. Dos d'ells havien estat anteriorment militants del Partit Popular. Un d'ells, fins i tot, va ser regidor a Montmeló per aquesta formació durant quatre anys, segons fonts de la PxC.

Segons el líder de la formació ultradretana, Josep Anglada, els seus objectius polítics a la comarca "seran en els pròxims mesos implantar-se en l’àmbit local, amb la vista posada a la presentació de candidatures per a les eleccions municipals, i també treballar per a acudir a les eleccions autonòmiques del 2010". Anglada ha assenyalat que serien clars en el seu missatge i que una de les seves banderes “serà el control de la immigració”, encara que va especificar “que no serà només això”. Anglada considera que poblacions com Granollers, Canovelles o Mollet, "tenen percentatges d'estrangers superiors al 17% i això és excessiu".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 jam, BCN., 09/02/2009 - 11:17

Comedores,becas, aydas,pisos sociales, ayudas d todo tipo tot als nou vinguts.
Ultims Catalanes, españols para nosotros y nuestros hijos no hay ayudas, solo falta que voten.
Sera la hostia y el PSC hasta la eternidad en el poder.
Visca CAtalunya Lliur

#44 Jordi, Gràcia, 09/02/2009 - 10:56

Aquesta gent i tots els ignorants blanquets que els defenseu em produeixen riallades. Sembla mentida que no apreneu mai. Matriculeu-vos a primària que encara hi sou a temps. Com a demòcrata ja m'heu esgotat la paciència. i sii us pica us rasqueu.

#43 josepxicot, barcelona, 08/02/2009 - 22:33

Aquests que diuen que cap vot anirà aPxC
des de Cornella estan errats,ja que la com
petencia desleial del il-legals,fa estralls en
el conegut com a cenydor roig de BCN,tot
s´ho emporten els de fora,a BCN volen re
duïr el temps d´estada per un pis VPO

#42 Francesc, Barcelona, 08/02/2009 - 22:10

Em fa l'efecte, Barcelonès, que ets força demagog. Els vots ultres sortiran, si surten, tan del nacionalisme espanyol com del nacionalisme català, espantats per la crisi i per la immigració massiva de gent que tots dos grups senten que són de fora.

#41 Barcelones, Barcelona (España), 08/02/2009 - 19:45

Evidentemente, catalanes de la ceba y franquistas? por un tubo ! desde el cuñaaoooo de Laporta al abuelo de Guardans, don Francesc Cambo, que apoyo y financio a Franco.