Publicitat
Política · 6 de Maig de 2013. 17:28h.

Extremadura abaixarà els impostos

Monago diu que "per ser un Govern seriós, per complir objectius, disposarem de més recursos"

Extremadura abaixarà els impostos

Monago, amb Felipe González, durant l'esmorzar

El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha anunciat que "properament" abaixarà els impostos i les taxes públiques. A més, ha tret pit per la baixada de l'atur a la comunitat que presideix i ha dit que "per ser un Govern madur i seriós, per complir objectius, disposarem de més recursos per intensificar les polítiques de creixement".

Monago ha presidit aquest dilluns un esmorzar informatiu que ha tingut lloc a Badajoz, que ha comptat amb la participació de l'expresident Felipe González, amb l'objectiu d'abordar grans possibilitats d'inversió a Extremadura. Durant el seu discurs s'ha referit a la baixada d'atur a Extremadura en 4.000 persones en el passat mes d'abril, que deixa la millor xifra de la sèrie històrica des de 1996.

També ha detallat que, en el que va d'any, la contractació ha augmentat un 10,04% i que en els primers quatre mesos de 2013 els contractes indefinits s'han incrementat un 6,93% a Extremadura. "Aquest any continuarem orientant tota la nostra acció política al creixement per a la creació d'ocupació", ha assegurat el president, que ha recordat que "per ser un Govern madur i seriós, per complir objectius, disposarem de més recursos per intensificar les polítiques de creixement i d'innovació".

Monago ha avançat que "properament" iniciarà una baixada d'impostos i de taxes públiques. Tal com ha explicat, això servirà "per augmentar el consum, tant el d'empreses com el d'autònoms i particulars" i per "introduir progressivament noves mesures fiscals per a les nostres empreses".

"Volem crear un marc favorable en la nostra regió tant per a la posada en marxa de grans empreses a Extremadura com per a la consolidació de les petites i mitjanes empreses a través de la reducció progressiva de la fiscalitat autonòmica i a través de la supressió de càrregues administratives", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 xavi, barcelona, 07/05/2013 - 01:02

La regió espanyola amb el pitjor creixement econòmic, de fet ha estat negatiu i amb un PIB també negatiu presumeix de finances. Per riure per no plorar...La clau és ben simple: és receptor de 36.000 milions d'euros de l'Estat. Pels 16.000 milions d'euros negatius, que no tornen, de Catalunya.

#3 MArk, bcn, 06/05/2013 - 19:17

Que fijación con Extremadura... si quieren atraer empresas malo, si no malo también porque tienen muchos funcionarios. Esto parece más un digital de Extremadura que de Cataluña...

Luego nos quejamos de Catalanofobia...

#3.1 Extremadura = Nord Àfrica, Terrassa, 06/05/2013 - 20:07

Si, quina fixació tenen els tercermundistes extremenys d'insultar-nos o dir-nos insolidaris quan fa més de 30 anys que els donem de menjar, sinó ni les bellotes que ara donen als porcs és podrien posar a la boca. Ni els gossos mosseguen la mà que els dóna de menjar, no és pot ser tan miserable.

#3.2 Antonio, Barcelona, 06/05/2013 - 21:33

Qué fijación de defender que unos receptores netos de dinero estén mejor en todo a nosotros.

¿España nos obliga a recortar 4000 euros del presupuesto de la Generalidad, para que ellos puedan bajar los impuestos y encima nos insultan diciendo que ellos nos mantienen y que somos unos insolidarios?

#2 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 18:24

Extremadura: bién untados con el dinero del expolio fiscal... y de cada 3 ciudadano 1 funcionario y subvenciones hasta en la sopa.....por supuesto és justo que ellos no tengan q hacer recortes y Cataluña sí......juas, juas.....mejor hundidos

#1 mpn936, BCN, 06/05/2013 - 17:46

en perjudici de qui? no serà dels catalans veritat?