Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2008. 15:19h.

Extremadura, contra Lluís Suñé i Joan Puig

Considera les seves afirmacions "ofensives per als extremenys"

Extremadura, contra Lluís Suñé i Joan Puig

Lluís Suñé

La Junta d'Extremadura presentarà aquesta setmana una querella criminal contra el regidor d'ICV-EUiA Lluís Suñé i l'exdiputat d'ERC Joan Puig per les afirmacions "ofensives per als extremenys" fetes durant l'estiu passat, d'acord amb el que disposa l'article 543 del Codi Penal, que "castiga a qui ultratja o ofèn Espanya o les comunitats autònomes".

Així ho ha anunciat en roda de premsa a Mèrida, amb motiu de la constitució d'un òrgan de coordinació del PSOE a Extremadura, el president regional i secretari general socialista en la comunitat, Guillermo Fernández Vara.

Ha indicat que després que el gabinet jurídic del govern regional hagi analitzat la qüestió en els últims mesos, la Junta entén que "hi ha prou elements que puguin fer viable la presentació d'aquesta querella, en protecció del que representen els interessos dels ofesos, en aquest cas, Extremadura, els extremenys i les extremenyes".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Soro, Barcelona, 07/10/2008 - 11:49

F.M. (lleida) tinc entès que a LLeida sempre hi ha boira, potser aquesta boira no et deixa veure mes enllà del teus morros.

#38 Joanot, St Pere, 07/10/2008 - 10:41

Senyors extremenys, heu sentit allò de llibertat d'expressió ? Ara els hi han tocat l'orgull, només ells tenen dret d'insultar als catalans mil vegades sense conseqüencies. Visca l'ignorància

#37 ccc, bcn, 07/10/2008 - 06:54

estic d'acord amb els comentaris q parlan del gir cap a la ultra dreta de esquerra unida, haurien de pactar amb plataforma per catalunya, los extremos se tocan

#36 F.M., Lleida, 07/10/2008 - 04:50

Aquests dos, especialment el Puig, són l'exemple de la superioritat de la raça catalana i del seu esperit treballador. Del molt que ajupen el llom mengen els extremenys. Au, a pastar fang! Ells, els seus admiradors -i la Junta d'Extremadura-.

#35 Segimon, Barcelona, 06/10/2008 - 23:48

Código Penal (Art.543b): «Cuando las ofensas o ultrajes de palabra, por escrito o de hecho fueren dirigidas a la Comunidad de Cataluña, no se aplicará el Art.543. Vaya, que ni de coña»