Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2019. 10:30h.

Fan fora a Bou de la manifestació contra la inseguretat

L'alcaldable del PP va intentar colar-se a la marxa del tsunami veïnal

L’alcaldable del PP a Barcelona, Josep Bou, va haver de marxar de la manifestació del tsunami veïnal, d'aquest dissabte quan es va posar darrere d'una pancarta i van començar a cridar-li "polítics fora". El fet va succeir a la part baixa de la Via Laietana on es van concentrar totes les columnes dels barris, en posar-se en marxa des de allà la manifestació en direcció a plaça Sant Jaume.

El president del PP al consistori Josep Bou, quan va ser escridassat al col·locar-se darrere una pancarta quan parlava amb el responsable d'administració Local del sindicat CSIF Eugenio Zambrano, un orgnitzador de la marxa amb un megàfon en mà va cridar-li "es una manifestació de veïns comerciants locals i persones de peu, no representem a cap partit polític, som crítics amb tots els que estan manant, si alguna persona amb càrrec polític està per aquí, si us plau que es posi a un costat, no té que estar cap polític al davant", en aquell moment veïns van cridar "fora, fora fora" El regidor portaveu popular Òscar Ramírez s'apropa a Bou i li fa marxar d'on era. Bou va explicar posteriorment a e-notícies que no es va donar compte de l'incident.

A l'hora de llegir el manifest alguns veïns van cridar crits contra l'alcaldalessa de Barcelona i el president de Catalunya, "Colau dimissió", "Torra dimissió"; van entregar un document al Palau de la Generalitat a un agent dels Mossos d'Esquadra, i a l'Ajuntament de Barcelona es van reunir amb el Tinent de Seguretat Albert Batlle i també li va fer entregar del manifest.

En el manifest demanen que han llegit "denuncien la “descoordinació” i la "nul·la entesa" entre el Govern i el consistori, i han demanat a l'alcaldessa, Ada Colau, i al conseller d'Interior, Miquel Buch, "implementar actuacions immediates i efectives» perquè "els barris de Barcelona puguin viure i conviure en pau". “Facin el seu treball –han exigit–. Prenguin exemple i uneixin esforços conjuntament perquè aquest és el mandat popular pel qual vostès ocupen els seus llocs". I han acabat reivindicant que l'"objectiu" de la plataforma és "recuperar una ciutat cívica i segura”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 pepe, andorra, 17/09/2019 - 13:09

y desde cuando los politicos no tienen derecho a manifestarse? Otra cosa es q se quieran significar, pero el mero hecho de presentarse y manifestarse es un derecho q tambien tenemos todos. Claro q sabiendo quien financia a las asociaciones de vecinos y como funcionan, lo q tengo claro es q esta manifa es solo para encauzar hacia la nada el enfado.

#7 Tabarnia is not Catalonia, Sarrià, 17/09/2019 - 09:40

Derrere aquesta expulsió a en Bou el que hi ha és pura fòbia per tot allò que no sigui nacionalisme català. Segur que als 'senyors' de la ANC i Omnium no els farien fora...

#6 Argonauta, Argos, 17/09/2019 - 09:01

Qué narices pasa en Cataluña? La gente da por bueno este sectarismo? Que el señor tampoco quería ponerse delante llevando la pancarta. Se creen que con "polítias sociales" y recetas izquiedistas va a hacer frentea a un problema tan grave?

#5 Calvet , Sant Joan Despi , 17/09/2019 - 07:51

Bon día. ¿Y quien creéis que lo arreglará, almas de cántaro? ¿algún ser mágico o celestial? ¿que se arreglará solo?. Se trata de cambiar el voto para que vengan otros gestores. Pero si reducimos la política al hooliganismo sectario......pues eso, ajo y agua.

#4 Tirant, Bcn, 16/09/2019 - 20:43

No es pot negar que Bou és valent ...