Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2022. 11:21h.

Fans de Borràs rebenten l'homenatge a les víctimes del 17-A

L'expresidenta del Parlament aprofita per donar-se un bany de masses

Fans de Borràs rebenten l'homenatge a les víctimes del 17-A

Fans de l'expresidenta del Parlament i líder de Junts per Catalunya, Laura Borràs, han rebentat l'acte d'homenatge a les víctimes de l'atemptat terrorista del 17 d'agost del 2017, en el seu cinquè aniversari, que s'ha celebrat aquest matí a les Rambles de Barcelona.

Un grup de gent, segons ha relatat el periodsita Oriol Soler, han cridat "fills de puta" durant el minut de silenci, han fet consignes contra Colau i han escridassat les autoritats durant l'ofrena floral amb crits de "fora, fora".

Un cop ha acabat l'acte, Borràs s'ha apropat a saludar-los mentre li dedicaven crits de "presidenta, presidenta". Aquest moment ha estat captat pel diputat de Junts Francesc de Dalmases, que ha publicat un vídeo del bany de masses en Twitter: "gràcies, presidenta  Laura Borràs per ser-hi".

Els manifestants han mostrat cartells amb lemes com "reclamem responsabilitats" o "exigim la veritat" i també pancartes sobre la teoria de la conspiració que vinculava el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) amb l'atemptat de les Rambles: "¿va ser terrorisme d'estat contra el desig d'independència?".

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#45 Fernando, Mataró , 18/08/2022 - 07:05

En este mundo globalizado e interconectado siempre puedes encontrar un grupo de indigentes mentales que te hagan la ola. Enhorabuena Tachenka, te has cubierto de gloria con el tuyo.

#44 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 18/08/2022 - 01:55

El diputat d'obediència canina a Laura Borràs, ha passat de Rocky Balboa a Pedro Almodóvar.

#43 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 17/08/2022 - 23:39

Hay que ver como la lían los de Vox¿eh?

#42 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 17/08/2022 - 21:28

¿Baño de masas?

Diría lo contrario, que son muy pocos, poquísimos, los que han conseguido reunir para hacerse el video.

Patética la señora cuando dice "Aguanto, aguanto". ¡Qué sufrida! ¡Qué valor! ¡Cuantas penurias acepta soportar por el bien de Cataluña!

¡Qué ejemplo de patriota!

Parece una escena sacada de una satrapía

#41 Neferu, Barcelona, 17/08/2022 - 19:47

Colla de sinvergüenzas, reventando nuevamente un acto doloroso recordando a las víctimas. No entiendo esta ausencia de sentimientos por el dolor ajeno. No entiendo que en un caso así antepongan su maldito odio irracional al recogimiento, a las muestras de respeto a las víctimas y a sus familiares. Se han comportado en el acto como miserables canall