Publicitat
Política · 16 de Gener de 2009. 13:58h.

'Farruquito', al carrer

El 'bailaor' obté la llibertat condicional en dos anys

'Farruquito', al carrer

Farruquito

El bailaor Juan Manuel Fernández Montoya, Farruquito, va obtenir el passat dimarts la llibertat condicional, després d'utilitzar una polsera de control telemàtic durant sis mesos per a complir d'aquesta manera el tercer grau penitenciari. Ara, el Jutjat de Vigilància Penitenciària de Sevilla ha aprovat la llibertat condicional després de rebre un informe "favorable" de la presó pel "bon comportament" de Farruquito, segons van confirmar fonts penitenciàries. Farruquito dormia a casa des del passat juliol, gràcies a la polsera telemàtica, i ara s'ha desprès d'ella i només ha d'estar a la disposició del jutge.

Farruquito va ser condemnat a tres anys de presó per delictes d'homicidi imprudent i omissió del deure de socors després d'atropellar i matar amb el seu vehicle -malgrat no tenir carnet- a Benjamín Olalla, a més d'intentar culpar dels fets al seu germà. Va ingressar a la presó fa dos anys, i ara, després de complir dos terços de la condemna, ha accedit a la llibertat condicional.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Gerard, Barna, 17/01/2009 - 07:46

Ole, ole y ole. Mentre no sigui nacionalista (perifèric) tot va bé.

#5 joan, Mataro, 16/01/2009 - 20:35

Aquesta es la justicia que patim,i ancara alguns es pregunten ,perque volem l'independencia,aixo es una cova de pirates ,per no dir un altre cosa--

#4 carles, Castelló de la Plana, 16/01/2009 - 20:01

Vaja txollo! Li ha sortit molt baratet..(quant haurà pagat?) Doncs si mai hi ha algú que jo em vulgui treure del mitg, l´atropello, 2 anyets i llestos!

#3 Fran, Llinars, 16/01/2009 - 19:02

Si per e-noticies aquesta noticia s´ha de encuadrar a l´apartat de politica, es que Cata esta pitjor del que em pensava.

#2 Josep, Lleida, 16/01/2009 - 16:37

Normal, amb aquest país els gitanos menjen apart i fan els que els dóna la gana sense pagar-ne les conseqüències.. Això li fa una pesona normal a un gitano i la que és liaria.. Vergonya de país tercermundista que és espanya