Publicitat

Catalunya ja té ultradreta indepe

Fatxes catalans

Escamots a Torregrossa, en el 83è aniversari de l'assassinat dels germans Badia

El president del grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, ha criticat en una entrevista a TV3 que el vicepresident del Parlament, Josep Costa, de Junts per Catalunya, s'hagi reunit de forma telemàtica amb grups d'"extrema dreta, que són xenòfobs" i ha esmentat el Front Nacional i Força Catalunya.

Sabrià ha dit que "a Catalunya també hi ha ultradreta, també hi ha grups xenòfobs, també hi ha feixisme i els hem d'excloure". "Potser són independentistes, però no estan al nostre equip", i ha remarcat que "tothom sap qui és el Front Nacional i qui és Força Catalunya".

El dirigent republicà ha retret que Costa mantingués una reunió "amb grups d'ultradreta catalans" i ha afegit que "ha comès un error, s'ha reunit i ha fet propostes durant dues hores a grups que són xenòfobs, aquest senyor ha de dimitir.

Sergi Sabrià ha dit que "per a nosaltres és una línia vermella claríssima" i, en aquest sentit, ha apuntat que "si hem de fer un cordó sanitari, ha de ser claríssim. I aquests errors no els podem cometre". "Hem de posar una línia vermella claríssima del que no volem, de qui no ens representa i de qui no forma part d'aquest projecte independentista transversal". ha reblat.

Finalment, el portaveu d'ERC ha remarcat que "en aquest país ens coneixem tots amb tots". "Al cap de cinc minuts marxes. Si et quedes, estàs donant cobertura a una ultradreta que nosaltres no volem a casa nostra. No hi ha lloc per reunions com aquesta en cap cas", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#53 Alfons, La Seu d'Urgell , 10/12/2020 - 10:05

És una gran decepció, llegir tanta incultura en alguns mitjans d'informació catalans, abans d'etiqueta, associacions o partits polítics, crec que hagueren de llegir els seus estatuts i programes polítics, un consell reviseu qui teniu com a periodistes per no caure en una desacreditàssiu irrevocable.

#53.1 JM, Barcelona, 23/12/2020 - 11:29

Això ho dius pels periodistas de Vilaweb?

#52 Flanagan, Tabarnia City, 09/12/2020 - 13:42

Vaya tropa titu,estos deben ser aquellos que subían el Segre en la zodiac con la estelada ondeando el viento,jajaja.

#51 Yomismo, Sevilla, 09/12/2020 - 13:40

Jordi Pujol es la máxima expresión de pureza de la raza aria catalana, alto, rubio, guapo y sin calvicie alguna, no como los españoles que como decía el gran Sabino Arana Goiri eran bajos, feos y cejijuntos.

#51.1 Menjamela Grandi, Anapurna, 09/12/2020 - 15:18

El Sabino, otro mermado al que los de la esvástica no habrían dudado en darle una ducha purificadora de Zyklon B.

#50 Neferu, Barcelona, 09/12/2020 - 11:02

En Catalunya no solamente estos dos grupos son neo nazis o ultra derecha, no, hay otros partidos que por sus actos, pensamiento único, xenofobia y su odio a todo lo que no sea estrictamente lo que ellos consideran lo "suyo" que también se les puede catalogar como ultra derecha pero, que al ser catalanes están libre de pecado.

#49 Murciano, Caravaca, 08/12/2020 - 20:09

Altos, rubios, ojos azules o glaucos y panzas planas, como dicta el genotipo de la raza germánica y por ende de la aria catalana.

#49.1 Menjamela Grandi, Anapurna, 09/12/2020 - 12:47

"Altos como Goebbels,
esbeltos como Göring
y rubios como Hitler".

Los lazis como los nazis.