Política · 16 de Desembre de 2017. 20:25h.

Favor de l'ANC a Puigdemont

L'entitat sobiranista només reconeixerà a ell com a "president legítim"

Favor de l'ANC a Puigdemont

El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Agustí Alcoberro

L'Assemblea Nacional Catalana ha anunciat que només "reconeixerà" Carles Puigdemont com a "president legítim", ja que és el que va ser escollit al Parlament. L'entitat sobiranista, a través d'un mail als seus socis, manté que les eleccions del 21-D són "il·legals i il·legítimes" i considera que "el Govern legítim de Catalunya no ha acabat la seva legislatura".

L'organització ha traslladat als militants que "atès que el president i el Govern legítim de Catalunya no ha acabat la seva legislatura ni ha dimitit voluntàriament, després del 21-D, l'ANC reconeixerà únicament el president legítim sorgit de les urnes del 27-S de 2015 i el Govern que aquest designi".

L'entitat sobiranista, en el comunicat, afirma que "només reconeixerà aquell govern format per forces independentistes, obert al suport d'altres candidatures que facin costat al projecte d'implementar la República Catalana" i que "només d'aquesta manera s'anul·larà l'acció il·legítima i il·legal que l'article 155 ha produït a les institucions catalanes".

El missatge també reclama als seus militants el vot per a les forces "clarament" independentistes. "Demanem als nostres socis i simpatitzants que siguin ben conscients i conseqüents que el vot que dipositaran sigui clarament i indubtablement independentista, o sigui, el vot de la implementació de la República Catalana".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 Figuerenc, Figueres, 17/12/2017 - 11:56

Es el que dona mes subvencions...

#18 Remi, Tarragona, 17/12/2017 - 11:51

Normal, si guanya ciutadans o pp la ANC i omnium serán historia.

#17 Josep, Barcelona, 17/12/2017 - 11:20

y exactamente quienes son estos de la ANC que van por ahí dando certificados de catalanidad y poniendo presidentes? qué presentatividad real tienen? de qué proceso democrático han surgido para que se les conceda el don de decidir en nombre de todos?
la ANC no es más que la muestra de que el proces es puro fascismo

#16 Quo vadis?, Bcn, 17/12/2017 - 09:50

Llavors no cal anar a votar. Déu nostre senyor ha escollit aquesta associació per guiar el destí dels catalans.

#15 Abel C., Barcelona, 16/12/2017 - 23:27

Por esa regla de 3 el 'president legítimo' sería Artur Mas...