Publicitat
Política · 13 de Març de 2012. 14:16h.

Favor del PP a Unió

Indultats els dos condemnats del cas Treball

Favor del PP a Unió

Una reunió d'Unió

El govern espanyol ha decidit absoldre els dirigents d'Unió, Josep Maria Servitje Roca i Víctor Manuel Lorenzo Acuña, condemnats per l'anomenat 'cas Treball', en una resolució publicada al BOE i signada pel ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón.

A Servitje se li commuta la pena de presó per un any de multa, que consistirà a pagar deu euros diaris durant els propers dotze mesos. També s'imposa la condició que "en el termini de tres anys no torni a cometre cap delicte dolós".

Servitje va ser condemnat per delictes comesos el 1994 de prevaricació i malversació de cabals públics a una pena de quatre anys i mig de presó i sis anys d'inhabilitació absoluta arran del desviament de diners públics de la Conselleria de Treball quan el seu responsable era el democristià Ignasi Farreres, que en va quedar absolt.

També s'ha commutat la pena a l'empresari Víctor Manuel Lorenzo Acuña. Igual que Servitje, haurà de pagar deu euros per dia durant els propers 12 mesos. Lorenzo Acuña va ser condemnat el 2009 per l'Audiència de Barcelona per delictes de prevaricació i malversació de cabals públics a dos anys i tres mesos de presó, quatre d'inhabilitació absoluta i amb l'accessòria d'inhabilitació especial per exercir càrrecs en l'administració, representar societats i obtenir concessions del sector públic.

Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#41 marta, bcn, 14/03/2012 - 14:19

vergonyos! senzillament vergonyos!
fins quan acceptarem aquest tipus de politics?
només cal repassar alguns dels dirigents d'UDC, per veure que són una "banda" de corruptes quina vergonya, pels que som del partit, hi tenim ètica!

#40 Josep-Maria, Barcelona, 14/03/2012 - 14:09

El senyor Adelson, el d' "Eurovegas", ho tindrà molt fàcil. En poc temps la majoria de partits polítics catalans menjaran de la seva mà.
És molt interessant el final de l'article de Carles Boix "Una aposta perillosa (2)", publicat al diari Ara d'avui

#39 Víctor Rebruno, Liechtenstein, 14/03/2012 - 11:59

No em direu que el PPciu no hagi perdut una oportunitat única, amb el traspàs del pare de Mas, que en pau descansi.

#38 Marc, Barelona , 14/03/2012 - 10:30

Alerta, això vol dir que la corrupció és generalitzada i total. No hi ha cap govern ni partit que la vulgui erradicar perquè tots hi suquen. Despres volen que la gent voti i els hi tingui confiança.
Politica = corrupció

#38.1 Carles, Cardona, 14/03/2012 - 12:43

Marc parla pels teus si us plau. Hi ha partits que si que volen fer neteja. ERC es va passar 7 anys intentant fer rutllar l'oficina antifrau i CIU i PSC no van parar de posar-li traves però voluntat no els en va faltar.
Altra cosa és que vulguis justificar les misèries de CIU generalitzant.

#37 Sara, Olot, 14/03/2012 - 10:28

Quina vergonya. Quan es farà neteja de tota la màfia que hi ha als partits i especialment en algun com Unió? No n'hi ha prou amb confessar-se cada vegada que es fan negocis bruts, per molt cristians que sigueu.