Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2020. 11:32h.

Favor d'ERC a Pedro Sánchez

Permet que els Pressupostos tirin endavant l'endemà de la reunió

Favor d'ERC a Pedro Sánchez

El diputat d'ERC, Joan Margall, ha anunciat que el partit s'abstindrà en la votació del sostre de despesa, un pas clau per a l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat, l'endemà de la primera reunió de la mesa de diàleg.

"Ministra Montero, la seva proposta suposa una millora, però no ens agrada el seu sostre de despesa ni els més de 400 milions que ens deuen. Però ERC hem vingut a Madrid a resoldre un conflicte polític. Vostès estan complint, per ara, amb el que vam acordar i avui, amb el nostre vot, els donem un marge de confiança perquè el diàleg i la negociació puguin avançar", ha dit.

La del sostre de despesa, inclòs en els pressupostos, és la primera votació important del govern de coalició. Més enllà de les xifres, prop de 128.000 milions d'euros, s'esperava veure què feia Esquerra Republicana en aquesta nova etapa de relacions amb el PSOE.

Per contra, JxCat votarà en contra del sostre de despesa, perquè consideren que "no hi hagut negociació, no han aixecat el telèfon". Dins de l'hemicicle, el diputat Ferran Bel ha dit que "si volen els vots de Junts per Catalunya per a qualsevol cosa, saben que ho han de negociar, prèviament o en el moment mateix, però a canvi de res no serà possible que tinguin els nostres vots".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Albert Escarré Puig, Barcelona, 27/02/2020 - 21:06

#3

Rufián, pide lo que quieras a Pedrito, y si te bajos los pantalones es capaz de lamerte el ..... No me avergüenzo, NO es mi presidente, yo NO lo voté.

#1 Alcoberro´s, Barcelona, 27/02/2020 - 12:53

Espero que el independentista autentico sepa premiar a ERC su bajada de pantalones y pleitesía al gobierno de España. Ellos que eran tan indepes.

#1.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 27/02/2020 - 15:18

Senyor,això d´abaixar-se els pantalons no és per nosaltres.Ens resulta impossible.Seguim!