Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2018. 20:13h.

Fe cega en Puigdemont

El PDECAT aprova integrar-se en el moviment polític impulsat per l’expresident

Fe cega en Puigdemont

Moment de la votació (foto:TV3)

L'assemblea del PDeCat ha provat una esmena inclosa a la ponència política que posa en marxa el procés d'integració a la Crida Nacional per la República. L'esmena aprovada insta la militància a "sumar-se i participar activament a títol personal" en el projecte impulsat per Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sànchez.

La defensa de la ponència, redactada per Josep Rull, Jordi Turull, Lluís Puig i Quim Forn, ha estat defensada per l'alcalde de Valls i portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Albert Batet, que en tuit ha manifestat que havia estat un "moment molt emotiu".

“Moment molt emotiu a #AssambleaPDeCAT on he tingut l'honor de defensar i ha estat aprovada pràcticament per unanimitat la proposta redactada pels nostres líders @joseprull @jorditurull @PuigGordi @quimforn on insten a tota la militància a sumar-se a @CridaNacional #fempinya”, ha escrit.


"L'excepcionalitat que les institucions polítiques i judicials de l'estat han imposat a Catalunya, amb presos i exiliats que viuen sota l'amenaça de condemnes del tot injustes i impròpies d'un estat democràtic, obliga el PDeCAT a actuar amb generositat màxima per seguir contribuint eficaçment a la solució del conflicte polític existint mitjançant l'assoliment de l'exercici a l'autodeterminació en el camí cap a la República catalana”, diu l’esmena.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Nivells, Girona, 22/07/2018 - 14:52

El nivell de sotmetiment d'aquesta gent és increïble. Fa pensar en el grau de masoquisme dels seguidors de Pol-Pot. de Mao o de les sectes nordamericanes que van acabar en suicidi colectiu. Fins i tot fora creïble si el personatge fos de certa qualitat. Pero no ès el cas, ans al contrari.

#11 Benet, Manresa, 22/07/2018 - 12:35

Tot sembla un mal somni, pero es real... Com es possible que tota aquesta trepa, que en teoria son els succesors de politics que en el seu moment varen tenir un cert prestigi i solvencia, ara puguin rendir pleitesia a un personatge covard i fugitiu que va enganyar als seus propis votants? I ara que diu en Pujol? aquests son els seus alumnes?

#10 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo. , 22/07/2018 - 12:15

Han perdido el oremus, estos terminan como los de la Guayana si se lo mada el pastor, en este caso representado por un pastelero loco.

#9 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 22/07/2018 - 11:42

Es molt sorprenent que la vella guàrdia convergent s'hagi sotmès incondicionalment al cabdillisme de Puigdemont.
Pascal, guanyadora del congrès fundacional del PDeCAT, era la peça a a abatre. Volia mantenir el partit con entitat sobirana i no subordinada a ningù.
Pero els tentacles de Puigdemont son molt intensos.

#8 Galba, Barcelona, 22/07/2018 - 11:23

Catalanes, convertios a la fe verdadera: Dios existe, es Puigdemont!