Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2022. 16:40h.

Feijóo admet "molt mals resultats" a Catalunya

"És molt difícil governar Espanya si el PP no puja"

Feijóo admet "molt mals resultats" a Catalunya

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha admès -en una entrevista publicada a El País- que la seva formació "a Catalunya hem tingut uns resultats molt dolents" electorals en els últims anys.

Feijóo considera que "és molt difícil governar Espanya si el PP no puja a Catalunya". Considera que "Catalunya ha tingut en els darrers anys una generació de mals polítics, que ha dividit la societat, que no compleixes les lleis, que exigeixen al Govern central modificacions del Codi Penal".

Tot i això, reconeix que des de la seva formació "hem comès errors i no hem tingut un mínim d'empatia per fer veure els nostres plantejaments a Catalunya". El líder del PP exposa que l'objectiu del seu partit és "representar l'espai constitucionalista català: tots aquells que se senten catalans sense que això dificulti sentir-se espanyols".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#14 Yomismo, Sevilla, 16/08/2022 - 15:15

PP y UPN pactan con Bildu crear un Chiringuito de ‘Transición Ecológica’

https://uccpost.es/pp-y-upn-pactan-con-bildu-crear-un-chiringuito-de-transicion-ecologica/

#13 Yomismo, Sevilla, 15/08/2022 - 13:33

Las palabras de Feijóo sobre el PNV y VOX: luego que nadie diga que no se podía saber.

El presidente del Partido Popular deja claras sus preferencias para gobernar:

https://www.outono.net/elentir/2022/08/15/las-palabras-de-feijoo-sobre-el-pnv-y-vox-luego-que-nadie-diga-que-no-se-podia-saber/

#12 Carles Ortí, Barcelona, 15/08/2022 - 11:46

El president Feijóo diu que ha faltat empatia amb els catalans. M'imagino que s'està referint als catalans no nacionalistes.

#11 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 14/08/2022 - 21:35

A los nacionalistas no es que le haya tocado el cupón, es que están abonados al gordo cada cuatro años. Ganarían aunque presentaran a Pujol o a a Don Pimpón. Y lo peor es que a los del PP se les ve encantados con la situación. A veces parece que si ganaran les haríamos una faena, les tocaría ponerse a gobernar. Con lo a gusto que están ellos.

#10 Andrea, Barcelona, 14/08/2022 - 21:32

Sr. Nuñez, en Catalunya ya hay otros partidos constitucionalistas que representan a los ciudadanos que se sienten catalanes y españoles. No se esfuerce innecesariamente.