Publicitat
Política · 10 d'Abril de 2022. 12:32h.

Feijóo es compromet a acabar amb la immersió si arriba a la Moncloa

Diu que "estudiarem les dues llengües en igualtat de condicions"

Feijóo es compromet a acabar amb la immersió si arriba a la Moncloa

El líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, s'ha compromès -en una entrevista publicada aquest diumenge al diari ABC- a acabar amb la immersió lingüística a les escoles de Catalunya si arriba a la Moncloa.

"Que tots els ciutadans espanyols sàpiguen espanyol i estudiïn espanyol amb normalitat i amb naturalitat. I per això què hem de fer? Utilitzar altres llengües cooficials a Espanya i buscar el bilingüisme cordial i l'equilibri de les llengües. I això què vol dir? No a la immersió lingüística? Claríssimament. Aquest és el no a la immersió lingüística i és el sí a la convivència de les llengües", ha manifestat.

Feijóo ha afirmat que "em sembla poc" la sentència del 25% del castellà a les escoles. "Jo entenc que el 50/50 és el correcte si vivim en un país amb dues llengües, però estudiarem les dues llengües en igualtat de condicions", ha explicat.

El líder del Partit Popular considera que "el problema d'Espanya no és manejar la llengua comuna i la llengua cooficial, el problema de l'educació a Espanya és el coneixement de l'anglès. Però jo estic disposat a assumir aquesta crítica".

Feijóo també ha parlat de la situació de la seva formació a Catalunya. "A nosaltres ens interessa no tant governar com servir al nostre país", ha dit. Creu que han de "veure com podem ser més útils i com podem acreditar a la gent que la decadència en què ha entrat Catalunya no serà solucionada amb l'independentisme".

"Catalunya ha deixat de ser una potència econòmica. Madrid clarament supera ja Catalunya a tots els indicadors. Jo crec que els catalans se n'han adonat perfectament. Seguir amb una decadència política empobreix la societat catalana. I això jo ho he percebut", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#33 BEJOTA, BCN, 13/04/2022 - 20:32

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) PERO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS ,JUNTO CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.
LA SECTA DE IZQUIERDAS SE ASOCIA CON EL MISMISIMO DIABLO Y VOSOTROS CON LOS COMPLEJOS DE SIEMPRE.

#32 Logicademocratica, Badalona, 11/04/2022 - 21:45

Es un bocas. No té collons. M’agradaria que guanyés i veure com es baixa els pantalos després.

#31 Telamarinera , Vng, 11/04/2022 - 21:40

El problema No es la inmersión, es los contenidos de los textos . Y la actitud de muchos profesores.

#30 Un vallesà, a prop de BCN, 11/04/2022 - 16:33

Venen temps durs, econòmicament molt durs.
Si no obrim la ment i no deixem de mirar-nos el melic... malament anem.
El català s'ha d'apendre, no ho nego.
Però el castellà i l'anglès s'han de DOMINAR com el caminar.
No tinc res en contra del català (i menys de la seva literatura)...
...però la REALITAT és la REALITAT.

#29 Yomismo, Sevilla, 11/04/2022 - 16:27

(Lc. 6.43-44) Guardaos de los falsos profetas, que vienen a vosotros con vestidos de ovejas, pero por dentro son lobos rapaces. Por sus frutos los conoceréis. ¿Acaso se recogen uvas de los espinos, o higos de los abrojos? Así, todo buen árbol da buenos frutos, pero el árbol malo da frutos malos. No puede el buen árbol dar malos frutos, ni el ár