Publicitat
Política · 26 de Gener de 2023. 21:32h.

Feijóo rectifica la mateixa tarda

Afirma que "hi ha persones que maten en nom d'una religió" i després matisa

Feijóo rectifica la mateixa tarda

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha fet referència a l'atac succeït ahir a Algesires, pel qual un home d'origen marroquí de 25 anys va assassinar a un sacerdot i va ferir a altres tres persones, i ha *lamentaso que "hi ha persones que maten en nom d'una religió". No obstant això, després s'ha retractat de les seves paraules.

Feijóo ha manifestat en un col·loqui en el Cercle Eqüestre de Barcelona que "hi ha persones que maten en nom d'un Déu o una religió” i ha subratllat que "fa molts segles que no veurà a un cristià matar en nom de la religió o de les seves creences". "I hi ha altres pobles que tenen alguns ciutadans que sí que ho fan”, ha afegit.

Poc després, ja a Madrid, el líder del PP ha tractat de matisar les seves paraules, i ha manifestat que "és evident que el que ha ocorregut no té a veure amb les religions". "No es pot criminalitzar cap religió. Una cosa és el fanatisme i una altra la religió", ha sentenciat.

Finalment, el líder del PP ha remarcat que "tots coincidirem que amb caràcter general no hi ha un problema de terrorisme catòlic en el món. No obstant això, sí que hi ha un problema d'integrisme islàmic en alguns llocs del món". "Davant això hem de lluitar tots junts", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Amb paper de fumar, Barcelona, 27/01/2023 - 15:55

És el que pensa la majoria de la gent, pero aprofitaran la relliscada politicament no correcte de Feijó als màxims, com a Europa no espavil i controli la inmigració irregular en origen, al vell continent dintre d'uns anys no quedarà ni sombra dels europeus

#6 Ojotuerto, Calafell.TAB, 27/01/2023 - 14:51

Lo que canta la cantante es verdad, para Catalunya, Espanya i Europa.... "Mastique y traga, traga i mastiques"... Los Alemanes y el gas. Los franceses y la Francofonie. Y España y sus élites tragonas i masticadoras. Periodistas y votantes Todos Juntos !! "Mastique y traga, traga y mastiques Mastique y traga, traga y mastiques Mastique y traga""

#5 manu, bouboule, 27/01/2023 - 13:05

Oriente es Oriente, Occidente es Occidente, y estos dos mundos nunca podrán entenderse... Nuestro mundo moderno, especialmente en Occidente, está enfermo del deseo de seguridad, El musulmán militante es el que decapita al infiel, mientras que el musulmán moderado sostiene los pies de la víctima

#4 Caganer, BCN, 27/01/2023 - 09:54

Feijoo dice una verdad como un templo. El mundo políticamentecorrecto se sulfura. Feijoo pide perdón. El PP como siempre pidiendo perdón por existir a quienes jamás le van a votar.. por cosas como estas nació VOX.

#3 Martín, Villadecaballos, 27/01/2023 - 07:56

El PP es el Partido P'ayudar.
Nada de levantar la voz ni de despertar al personal. Se trata de esperar a que les toque el turno para sustituir por un tiempo al Psoez, para que todo cambie para que todo siga igual, en un tándem perfecto para mantener a la sociedad española adormecida mientras nos venden a trocitos.