Publicitat
Política · 20 de Juny de 2009. 19:44h.

"Feixistes foteu el camp" a un local del PP

Nova acció contra una seu del Partit Popular al districte barceloní de Les Corts

"Feixistes foteu el camp" a un local del PP

Imatge del local després de l'acció realitzada contra el mateix

Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal del PP a l'Ajuntament Barcelona, ha denunciat una nova acció contra la seu del partit al districte barceloní de Les Corts. La persiana metàl·lica ha estat enfonsada i treta del seu marc per impedir l'accés i funcionament, i a més es va escriure amb lletres vermelles el text "feixistes foteu el camp". També van ser tirades al terra les tanques d'unes obres que s'estan realitzant al mateix carrer. Aquesta seu ja va ser l'objectiu d'una acció similar el passat 13 d'abril.

Així mateix Alberto Fernández ha criticat la "impunitat" de la qual gaudeixen els autors d'aquests fets, i ha lamentat que aquesta seu del PP hagi estat atacada catorze vegades en els tres últims anys, realitzant pintades amb insults i amenaces, col·locant silicona als panys, i enfonsant la persiana metàl·lica.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Juan, Barna, 22/06/2009 - 14:12

Que afición tienen los nacionalistas a no reconocer que lo son y se defienden atacando: !y tu tambien¡. El PP es un partido conservador, de derechas, de ámbito nacional, de esto a ser nacionalista van muchas leguas. Los nacionalistas excluyen¿está claro?

#12 Alcampelló, Barcelona, 22/06/2009 - 11:54

Grafológicamente, esta pintada es del mismo que pintó MOSSOS ASSASSINS el año pasado en una pared de la Plaça de les Corts y firmó AJLC. Eso lo borraron. Saben quienes son, pero los toleran porque son chicos nacionalistas que sacuden el árbol.

#11 Oriol, BCN, 22/06/2009 - 11:36

Efectivament, parlem amb propietat i no desvirtuem la paaula "feixista". El PP és un partit conservador, i, a l'igual que el PSOE, nacionalista espanyol. Com més va, la diferència entre aquests dos partits és limita a matissos més que en el fons

#10 Jordi, Terrassa, 21/06/2009 - 19:53

Feixistes són els que han fet la pintada.

Em recorda quan els nazis marcaven amb pintades els comerços del jues i igualment els "convidaven" a marxar.

Sort que són una minoria marginada...

#9 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 21/06/2009 - 17:58

FEIXISTES NACIONALISTES CATALANS, FORA DE CATALUNYA!!! visca el pp i visca Espanya!!!