Política · 19 de Maig de 2010. 10:00h.

Felip Puig acusa El Periódico de "mala voluntat"

"Hi ha alguna desinformació que vull atribuir a certa ignorància"

Felip Puig acusa El Periódico de "mala voluntat"

Portada d'El Periódico

El secretari adjunt de CDC, Felip Puig, ha manifestat, en declaracions a El món a RAC 1, que la informació que publica El Periódico "no aporta res de nou. Hi ha alguna voluntat clara de lligar causa i efecte. Hi ha alguna desinformació que vull atribuir a certa ignorància o certa mala voluntat de lligar la meva condició de conseller d'Obres Públiques l'any 2001, quan era conseller de Medi Ambient".
 
"Pel que fa als ingressos i diners de la Fundació Trias Fargas, des del primer moment, vam donar tota la informació amb transparència. Tots els ingressos han estat regularment fiscalitzats", ha deixat clar, a més d'al·legar que "del lligam entre els ingressos i les despeses de l'Orfeó i la gestió del senyor Millet, nosaltres no en podem ser responsables".
 
El dirigent nacionalista ha remarcat que "en cap moment hi ha hagut cap relació entre les decisions de la Generalitat amb l'Orfeó i la Fundació Trias Fargas". En aquest sentit ha explicat que "quan jo era conseller d'Obres Públiques, GISA actuava i decidia en els seus consells d'administració, tècnics i informes. El conseller no hi intervenia".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Toni, Barcelona, 20/05/2010 - 04:42

Afirmar que los ingresos han sido regularmente fiscalizados, no convierte al beneficiario en legitimo propietario del botín, si fuera así, estariamos legalizando el blanqueo de capitales.

#24 regeneració, osona, 19/05/2010 - 20:58

Si la noticia es certa.CIU i els seus dirigents estan politicament acabats !!!

#23 pepito, barcelona, 19/05/2010 - 17:47

¿y el primico de adigsa del puig que dice a todo esto.....?

#22 Beto, Barcelona, 19/05/2010 - 16:55

Aquests sociates foten fastic.Utilitzen el seu pamflet diari per escampar merda .¿Com pot un rotatiu afirmar coses que no han estat ni provades ni jutjades? En Zaragoza sap que es millor que sembli que tots son corruptes per intentar salvar el seu desastr

#21 josefa, mataro, 19/05/2010 - 16:52

no mala voluntad no simplemente ha enchufado el ventilador socialista lo malo que no enciende el de otros partidos!