Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2010. 13:45h.

Felip Puig creu que "la crisi es tanca en fals"

El dirigent de CDC afirma que "el projecte de país de Montilla és Espanya"

Felip Puig creu que "la crisi es tanca en fals"

Puig, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Felip Puig, ha afirmat en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio que la polèmica generada pel conseller d’Educació, Ernest Maragall, s’ha tancat en fals i s’ha donat prioritat als interesos de partit.

“Crec que al president Montilla li ha mancat una certa autoritat. El president Maragall, en el seu moment, quan hi havia situacions que ell considerava que afectaven la cohesió del seu govern, prenia determinacions i feia les remodelacions necessàries per intentar donar una imatge de sortida i de superació. Aquesta és una crisi que es tanca en fals i que fa que els ciutadans tinguin la percepció que tot es tracta de moviments tàctics, pensant amb els interessos partidistes”.

El secretari general adjunt de CDC també ha dit que al conseller Maragall li ha faltat coherència i ha afegit que aquesta polèmica ha evidenciat que el projecte de país del president Montilla és Espanya. “Crec que és una crisi que evidencia, d’una banda, que el tripartit 2, –el tripartit del president Montilla– comença a ser ja pitjor, i més d’alguna manera alterat i descohesionat que el primer tripartit del president Maragall. I d’altra banda, em fa la sensació que el que ha provocat aquesta polèmica, que és la suposada interpretació del sector catalanista del PSC que no hi ha projecte de país, s’ha començat a descobrir amb consternació que potser aquesta indefinició és la que interessa al president Montilla perquè el seu projecte de país és un altre, és Espanya”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 LLUC, ESPANYA NO ES NACIÓ, 16/02/2010 - 14:19

amoscaciques. Espanya és un estat, no és cap païs. Llegeix una mica. PAÍS nació o territori. NACIÓ conjunt persones amb el mateix orígen, mateixa tradició, mateix idioma. Està clar que jo no tinc la mateixa tradició ni orígen que un andalús.

#5 homenot, girona, 16/02/2010 - 14:19

El projecte de pais de CiU també i si en teniu dubte pregunteu a Duran o al Pujol

#4 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA//*//, 16/02/2010 - 14:11

INDEPENDENCIA AMB
JOAN LAPORTA //*//

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/02/2010 - 14:10

Ya se daría Monti con un canto en los dientes si consiguiera que su proyecto se convierta en Corp Metr de Bcn
Ante el hundimiento del Tripa es el asiento
que quisiera para sus siempre oficiales posaderas A cambio veguerías para los nacionalistas Y a vivir

#2 amoscaciques, girona, 16/02/2010 - 14:10

Felip Puig, Espanya no és un projecte de país, és un país real...en canvi el q tu vols, és una confrontació a Catalunya entre els independentistes catalans i els catalans q ens sentim alhora espanyols per sortir CIU a dir q sou la moderació.