Publicitat
Política · 13 d'Octubre de 2010. 12:39h.

Felip Puig demana perdó

Diu que les seves paraules van ser "impròpies" i "un error"

Felip Puig demana perdó

Felip Puig, en una foto d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, en una entrevista a COMRàdio, ha demanat disculpes per assegurar que un 'cara a cara' en castellà entre José Montilla i Artur Mas "insulta la intel·ligència dels electors".

"Em vaig equivocar al jutjar les intencions del PSC, que són tan legítimes com les nostres, i si he de rectificar ho faig", ha subratllat Puig. No obstant, ha afegit que "no és coherent" que el PSC pretengui que un dels aquests dos debats sigui en castellà, ja que el català és la llengua habitual de relació de la classe política catalana.

En conseqüència, Puig ha conclòs que "si a la primera de canvi es trenquen les negociacions d'una manera tan irada i tan ferma", és que el PSC "no li interessava un 'cara a cara' amb Artur Mas".

"Deu ser que no els interessa fer un 'cara a cara' ni en castellà ni en català", ha lamentat Puig, que ha negat que hagi rebut una reprimenda del seu partit per les seves comentarios. Puig ha comentat que la seva valoració va ser "impròpia "d'algú que tracta de defensar les seves posicions sense ofendre als seus rivals, i que va ser" un error "de formes

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 pepito, barcelona, 13/10/2010 - 21:16

para que ninguno tenga ventaja que lo hagan en aranés. JAJAJAJAJAJAJA...

#16 Ona, Valls, 13/10/2010 - 20:52

I perqué no amb anglés? Aixi seria mes internacional, o no?

#15 pepito, barcelona, 13/10/2010 - 20:40

ademas de pedir perdon que escriba 100 veces "no colocaré a mi primo en Adigsa" "no colocaré a mi primo en Adigsa"......

#14 Faithless, Barcelona, 13/10/2010 - 19:40

Els representants del socialisme espanyol a Catalunya mai no haurien reconegut un error com sí que ho ha fet en Puig. De fet mai n'han reconegut cap.
Els bilingüistes volen el bilingüisme per als catalans i ells seguir monolingües castellans.

#13 pepillo, barcelona, 13/10/2010 - 19:03

Tiene razón Puig, si el catalán es la lengua habitual de relación de la clase política catalana, que es una casta que vive y actúa de espaldas a la gente de la calle, ¿para qué van a hacer un debate bilingüe? El bilingüismo es cosa de la clase de tropa, no de los exquisitos, de los escogidos.