Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 11:32h.

Felipe González ho troba intolerable

L'expresident espanyol parla de "falta de respecte" i insta els Mossos a actuar

Felipe González ho troba intolerable

González, amb Francino (cadena Ser)

L'expresident del Govern Felipe González, en declaracions a la cadena Ser, ha assegurat que el que va passar ahir davant del Parlament "no és tolerable des del punt de vista democràtic".

González ha reconegut que els fets li van produir "tristesa" i ha afegit que si el Moviment del 15-M hagués "identificat" dos o tres objectius "donant un caràcter exclusivament pacífic" als seus mobilitzacions "s'hagués exclòs la quantitat de disbarat que estem veient i que preocupa els que ho van posar en marxa".

L'expresident ha remarcat que el que va passar ahir va ser una "falta de respecte" a la democràcia i ha recalcat que "la força pública està per garantir l'ordre públic i l'exercici de les llibertats".

"Aquests no l'han respectat", ha continuat González en al.lusió als convocants de la protesta davant del Parlament als quals ha recordat que "tampoc val convocar manifestacions i després no fer-se responsable" del que passa.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Núria, BCN(CAT), 16/06/2011 - 20:07

Cinic !!!! Això ho diu el del GAL el de l'Audiencia Nacional que només jutja a bascos i catalans! Darrera del d'acampadabcn des de el primer minut hi han hagut els serveis espanyols !!! Hem de fer-li la feina a la premsa? Aneu a comunicació. Por sus obras i per les seves actituds els coneixereu

#7 GALAICOMAN, BARCELONA, 16/06/2011 - 19:05

Cuidado! Que éste igual nos monta un GA15-ML (Grupo Anti-15 M de Liberación) y en vez de porras de Antidisturbios empezamos a ver cal viva por algunos descampados. Cuidado!

#6 pili, barna, 16/06/2011 - 18:17

I els GAL......................
eran tolerables Sr.Gonzalez??????????

#5 Bacus, Sort, 16/06/2011 - 17:14

Des del "punt de vista democràtic" els senyor X tampoc ho es. Be, ni des de cap altre punt.

#4 Oriol2, BCN, 16/06/2011 - 15:34

Doncs que els enviï els GAL! I que de passada es carreguin una alra dotzena de persones que passaven per allà!