Publicitat

El senador del PSC Carles Martí demana una “moció de censura” contra Mas

“Fem-lo fora”

Carles Martí

El senador del PSC, Carles Martí, en una entrada al seu bloc, critica que “Mas es llença a un exercici de pirotècnia per tapar la incapacitat del seu govern per ni tan sols intentar apagar l’incendi social (i de pas la corrupció incrustada a CiU) doblant l’aposta per la independència”.

Martí  compara Mas amb “els mals pagadors que cobreixen el seu deute amb un deute més gran” i lamenta que “no ha complert res del que va prometre”. “Ha arribat l’hora de dir prou i promoure una moció de censura al Parlament de Catalunya amb l’única finalitat que ens convoquin unes eleccions normals, de veritat, de les que fan sortir governs que governen i duren quatre anys, en aquest cas un govern de coalició que es deixi de cortines de fum, de llançar pilotes endavant i respongui a la majoria progressista de Catalunya”.

“Hem d’aconseguir un govern d’esquerres que treballi sense descans per assolir dos objectius molts clars: eradicar les desigualtats creixents i fer possible l’Espanya federal”, afirma.

“S’ha acabat fer-li el joc a Artur Mas i al seu sobiranisme. Fem-lo fora i forgem l'aliança progressista que porti a terme les autèntiques polítiques anticrisi contra les desigualtats i de reforma de l’Estat que Catalunya necessita”, conclou.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#35 Ona Delamar Blava, Mediterrànea Enllà., 30/11/2014 - 15:23

Fer fora al President?....qui, vostè i quants més?.

#34 Rafel Climent i Brossa, RUBÍ (NACIÓ CATALANA), 29/11/2014 - 11:16

En principi, crec que fins al moment present, Mas, és el millor president que hem tingut els Catalans!!. Visca el President Mas, VISCA CATALUNYA LLIURE !!!!. INDEPENDÈNCIA JA !!!!! Fora colonitzadors estrangers !!!!!!

#33 pere, lleida, 28/11/2014 - 22:47

Aquet SR. no sé qui és ,ni l'avia vist mai.
Peró vec que de incompeten n'esun rato llarg.

#32 Neferu, Barcelona, 28/11/2014 - 12:09

Sr. Martí. Además de caerle encima la artillería indepen. no le va a seguir nadie. Unos por zombis y EEG plano , otros por no perder la paja del pesebre y, otros por, no sabe/ no contesta.

#31 Marc, barcelona, 28/11/2014 - 10:54

Ai pobre Iceta. "Le crecen los enanos" se li veu el folre. Els aconteixements el depassen, Els impresentables fan declaracions..Ningú no el necesita per governar . La seva "Intel.ligència" no cola i, a sobre Lucena, descol.locat, especula en la relació Mas-Junqueras com si fos cosa seva...