Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2022. 10:48h.

Feminisme ha atès alguna dona pel cas Dalmases

Tània Verge diu que han fet "acompanyament psicològic"

Feminisme ha atès alguna dona pel cas Dalmases

Tània Verge

La consellera de Feminisme i Igualtat, Tània Verge, ha revelat en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 que el Departament ha atès "alguna dona" després que oferís "tota la xarxa de recursos i assessorament" pel cas Francesc de Dalmases.

Verge ha detallat que "sense poder-li dir detalls de cap cas sí que ho hem fet" i ha recordat que "també ho havíem fet en altres ocasions amb diputades i periodistes que han patit violència a través de les xarxes".

La titular de Feminisme ha dit que "és preocupant que fins i tot s'hi hagin sumat càrrecs públics d'un determinat espai polític" i ha explicat que han fet "acompanyament psicològic perquè són situacions que generen ansietat i angoixa".

Sobre l'aplicació del codi de conducta del Parlament, que ha multat Dalmases amb 600 euros, Tània Verge ha defensat que "és la primera vegada que s'aplica i envia el senyal que no hi ha impunitat". A més, ha destacat que el Parlament té sobre la taula una reforma del codi de conducta i del reglament.

Finalment, Tània Verge ha dit que "en el moment que diferents informes apunten a la intimidació exercida contra una periodista em sembla que la conducta de Dalmases no és exemplar". "És responsabilitat dels partits i dels grups parlamentaris d'aplicar les mesures adequades perquè es garanteixi aquesta conducta exemplar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 21/11/2022 - 13:21

600€. Ya ves. El Sr. Dalmases este mes deberá recurrir a los servicios sociales para que le ayuden a pasar el mes.

#3 Marc de Vich, Vich, 21/11/2022 - 11:14

Los lazis siempre actuando con total impunidad, culpa nuestra, de esa mayoría 46,46% del censo que no va a votar, o que cuando tiene un líder que saca mayoría, no lo apoya, a pesar de la ley electoral tramposa, esta sociedad como todas son auténtica hipocresía, y más los no lazis, que siendo mayoría callamos y encima ponemos la otra mejilla

#2 D. Baró, Sarrià a Barcelona, 21/11/2022 - 11:11

mismo disculpas, por ir de "enterada" yo misma.
Pero la verdad que mucha norma, mucho regular, pero al final una multita.
Supongo que o no está previsto o está previsto lo que acaeció de forma laxa.
Vuelvo a pedir perdón si erro, pero nada de este Govern me creo.

#1 D. Baró, Sarrià a Barcelona, 21/11/2022 - 11:10

Si es como el Protocol de Funció Pública en caso de acoso laboral no sexual, que no lo sé pero me gustaría saberlo, en que se proponen medidas, sugerencias, etc... pero sin fuerza vinculante, sin poder obligar a la persona o personas del mismo u otro Departament, pues quedará en agua de borrajas que dicen el castizamen.
Si no trata de eso pido ya